NederlandsEngels

Tussenschoolse opvang Pius X

Tussenschoolse opvang Voorburg West | Pius X

Basisschool Pius X is verhuisd naar een tijdelijke locatie i.v.m. nieuwbouw. 

Vanaf aanvang schooljaar 2021-2022, tot en met de oplevering van de nieuwbouw is de school en dus ook de TSO, gehuisvest op het adres: Oranje Nassaustraat 1B, 2271SJ, in Voorburg.

Tussenschoolse opvang Voorburg West Pius X werkt nauw samen met basisschool Pius X. Er is een goede overdracht tussen de TSO medewerkers en het schoolteam. De lunch is een rustig moment in de dag maar er is natuurlijk ook gelegenheid om lekker buiten te spelen of een andere activiteit te ondernemen. De kinderen kunnen even uitwaaien en energie opdoen voor de rest van de schooldag. 

LunchTips!

Gezond eten vinden we belangrijk, ook tijdens de tussenschoolse opvang. Dus, om het broodtrommeltje van jouw kind extra gezond en lekker te maken hebben we een paar tips:

  • Geef naast een boterham/broodje ook fruit en/of groentesnacks mee, zoals tomaat, wortel, komkommer of reepjes paprika.
  • Wel eens gedacht aan een wrap? Die kun je lekker vullen met een groentespread, plakje kipfilet, kaas, blaadjes sla erbij, verzin het maar!
  • Kies voor bruin of volkoren brood, daar zitten meer vezels in dan witbrood, is dus gezonder en geeft een verzadigd gevoel.
  • Is jouw kind dol op kaas? Maak dan boterhammen met 30+ kaas een dag van te voren klaar en bewaar ze in de vriezer. Dan is je kaas niet zweterig de
  • Bak ook eens een omelet of een volgranenpannenkoek voor in de broodtrommel.

  • Voor meer inspiratie kijk HIER.
Linde van Kooten

Manager kindcentrum

Linde van Kooten

Praktische informatie over deze opvang

Adres

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur

Neem een kijkje bij "Tussenschoolse opvang Pius X"

Bel ons Plan een rondleiding Download foto's en schriftje Download foto's en schriftje