NederlandsEngels

Vragen over opgroeien en opvoeden? Kijk dan hier: 

    

Kennisbank

Vraag en antwoord met onze FAQ

Vind hier alle antwoorden op de meeste gestelde vragen. Je kunt hier de antwoorden terug vinden over vragen zoals inschrijven en plaatsing kinderopvang, tarieven, extra opvang of vakantieopvang en alle overige vragen. 

Bekijk onze FAQ

Onze handige tips

Vind hier alle tips van Vlietkinderen die je kunnen helpen met de opvoeding, aanvragen van de kinderopvangtoeslag of slaapproblemen bij kinderen. Hier vind je al onze handige tips die je meer informatie bieden!

Bekijk onze tips

Bekijk onze checklist

Heb je een rondleiding gepland op een kinderopvanglocatie van Vlietkinderen? Download dan deze handige checklist voor ouders en krijg een idee over welke vragen je kunt stellen tijdens een rondleiding.

Bekijk onze checklist

Laatste ontwikkelingen en nieuws

Vlietkinderen houd je graag up-to-date over de ontwikkelingen op onze kinderdagopvanglocaties en algemeen nieuws over de kinderopvang! Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes bij Vlietkinderen!

Meer over ons nieuws

Vlietkinderen activiteiten

Ontdek de leuke activiteiten van Vlietkinderen! Ook vind je hier onze tips welke activiteiten leuk zijn in de zomer, welke binnenactiviteiten je kunt doen als het slecht weer is en nog veel meer! 

Bekijk al onze activiteiten

Wij staan voor je klaar!

Naast onze kennisbank staan wij altijd voor je klaar om te helpen! Neem contact met ons op door middel van het contactformulier of bel onze klantenservice!

Wij zijn op werkdagen beschikbaar van 09:00 tot 17:00 uur

Neem contact op
Bel ons Plan een rondleiding