NederlandsEngels

Kinderopvanglocaties Den Haag

Kinderopvanglocaties in Den Haag

Ben je op zoek naar een kinderopvanglocatie in Den Haag? Dan zit je bij Vlietkinderen goed! Wij hebben kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang in de buurt van Den Haag. Ben je op zoek naar een speciale voorziening die bij een van onze kinderopvanglocaties zit? Filter dan eenvoudig op de voorzieningen.

Bekijk hieronder alle kinderopvanglocaties in Den Haag:

Kinderopvang Den Haag

Vlietkinderen heeft verschillende kinderopvangsoorten in de gemeente Den Haag. Of het nu gaat om een VE-Peuteropvang, kinderdagverblijf of buitenschoolse opvanglocaties. Bij Vlietkinderen vind je verschillende kinderopvangvormen in Den Haag. Lees hieronder meer over de verschillende soorten kinderopvang in Den Haag. 

Peuterspeelzalen

Op zoek naar een peuterspeelzaal in de buurt van Den Haag? Vlietkinderen heeft verschillende peuterspeelzalen in de locatie Den Haag. Benieuwd hoe een dag eruit ziet op een peuterspeelzaal bij Vlietkinderen? Kom dan eens een kijkje nemen op een van onze locaties in Den Haag. Selecteer de peuterspeelzaal hierboven en vraag een rondleiding aan. Onze peuterspeelzalen bieden veel voordelen voor ouders, maar ook voor de peuters. Zo hebben wij peuterspeelzalen met een buitenspeelplaats, muziek en dans, een kapper op locatie en nog veel meer. Meld je kind vandaag nog aan voor een van onze peuterspeelzalen.

Buitenschoolse opvang

Ben je op zoek naar kinderopvang buiten of voor schooltijd? Ontdek dan onze buitenschoolse opvang locaties in Den Haag.  Benieuwd hoe een dag op een BSO in den Haag eruit ziet bij Vlietkinderen? Selecteer de buitenschoolse opvang locatie hierboven en vraag vandaag nog een rondleiding aan. Onze buitenschoolse opvang biedt veel voordelen voor ouders maar ook voor kinderen. Zo hebben wij buitenschoolse opvanglocaties in Den Haag met huiswerkbegeleiding, zwemles, een kapper op locatie en bieden we heerlijke en gezonde warme maaltijden aan op de BSO van Vlietkinderen. Meld je kind aan voor een van onze BSO locaties.

VE-Peuteropvang

Heeft jouw kind wat extra aandacht nodig voordat ze de eerste stappen gaan zetten op de basisschool? Ben je op zoek naar kinderopvang met VVE in Den Haag? Ontdek op deze pagina al onze locaties met VE-Peuteropvang (Voorschoolse Educatie). Benieuwd naar de locatie? Kom dan eens een kijkje nemen bij ons. Selecteer de kinderopvang locatie hierboven en vraag een rondleiding aan. Meld je kind vandaag nog aan voor VE-Peuteropvang of vraag een rondleiding aan op een van onze kinderopvanglocaties in Den Haag. Wil je meer informatie over voorschoolse educatie? Klik hier.

Bel ons Plan een rondleiding