NederlandsEngels

Onze missie en visie

Het verhaal van Vlietkinderen, hier staan we voor!

Vlietkinderen biedt kinderopvang van uitstekende (pedagogische)kwaliteit. Als maatschappelijke organisatie binnen het sociaal domein zijn wij een betrouwbare en loyale (samenwerkings) partner voor ouders, schoolbesturen en de gemeentes waar onze locaties gevestigd zijn. Wij hebben geen winstoogmerk. Onze inkomsten vloeien terug in de organisatie. We investeren in onze mensen, onze locaties en in onze samenwerkingsverbanden. Talentontwikkeling, deskundigheidsbevordering voor medewerkers en een veilige en stimulerende ontwikkelomgeving voor de kinderen.

Klanten kiezen voor Vlietkinderen, een stabiele, betrouwbare kinderopvangorganisatie.

Onze missie, onze visie

De kern van onze missie is dat we ouders in staat stellen om opvoeding, studie, werk en vrije tijd te combineren door hen de zekerheid te bieden van een uitdagende, veilige ontwikkelomgeving voor hun kind.

De kern van onze visie is dat we meerwaarde bieden voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar en hen toerusten voor de wereld van morgen. We bewandelen ongebaande paden en talenten krijgen de kans om zich optimaal te ontwikkelen. Dit doen we door intensieve samenwerking met ouders en partners in het sociaal domein. We bundelen de krachten binnen en buiten onze organisatie.

Bel ons Plan een rondleiding Ga naar ouderportaal Ga naar ouderportaal