NederlandsEngels

Kinderopvanglocaties Leidschendam

Kinderopvanglocaties Leidschendam

Ben je op zoek naar een kinderopvanglocatie in Leidschendam? Dan zit je goed bij Vlietkinderen! Wij hebben kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang in de buurt van Leidschendam. Ben je op zoek naar een speciale voorziening die bij een van onze kinderopvanglocaties zit? Filter dan eenvoudig op de voorzieningen.

Bekijk hieronder alle kinderopvanglocaties in Leidschendam-Voorburg:

Kinderopvang Leidschendam

Vlietkinderen heeft verschillende kinderopvangsoorten in de gemeente Leidschendam. VE-Peuteropvang, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanglocaties in de buurt van Leidschendam.  Lees hier meer over de verschillende kinderopvangsoorten.

Peuterspeelzalen

Op zoek naar een peuterspeelzaal in de buurt van Leidschendam? Vind op deze pagina al onze peuterspeelzalen in Leidschendam. Wil jij weten hoe een dag er op een peuterspeelzaal eruit ziet bij Vlietkinderen? Maak dan een afspraak en kom een kijkje nemen bij onze peuterspeelzalen in Leidschendam.  Onze peuterspeelzalen bieden veel voordelen voor ouders, maar ook voor de peuters. Zo zijn er vele voordelen en hebben wij peuterspeelzalen met een buitenspeelplaats, muziek en dans en nog veel meer. Meld je kind vandaag nog aan voor een van onze peuterspeelzalen.

Buitenschoolse opvang

Op zoek naar een buitenschoolse opvang locatie in de buurt van Leidschendam? Ontdek op deze pagina al onze buitenschoolse opvang locaties in Leidschendam. Wil jij een rondleiding op een van onze BSO’s? Selecteer de locatie hierboven en vraag een rondleiding aan. Onze buitenschoolse opvang biedt veel voordelen voor ouders, zo hebben wij buitenschoolse opvanglocaties in Leidschendam die kinderen helpen met huiswerk, mogelijkheid om kinderen af te zetten bij zwemles, een kapper op locatie en bieden we heerlijke en gezonde warme maaltijden aan op de BSO van Vlietkinderen. Enthousiast geworden over onze opvang? Meld je kind vandaag nog aan voor een van onze BSO locaties.

VE-Peuteropvang

Heeft jouw kind wat extra aandacht nodig voordat ze de eerste stappen gaan zetten op de basisschool? Ben je op zoek naar kinderopvang met VVE in Leidschendam? Ontdek hier al onze locaties met VE-Peuteropvang. (voorschoolse educatie). Benieuwd naar de kinderopvanglocatie? Kom dan eens een kijkje nemen bij ons en vraag een rondleiding aan. Selecteer de kinderopvang locatie hierboven en vraag een rondleiding aan. Meld je kind vandaag nog aan voor VE-Peuteropvang of vraag een rondleiding aan op een van onze kinderopvanglocaties in Voorburg. Wil je meer informatie over voorschoolse educatie? Klik hier.

Bel ons Plan een rondleiding