NederlandsEngels

Kindcentrum Splash

Kindcentrum Leidschendam Centrum | Splash!

Welkom bij Kindcentrum Leidschendam Centrum | Splash

Spelen, ontdekken en ontwikkelen onder begeleiding van goed opgeleide pedagogisch medewerkers in een veilige en stimulerende omgeving, dat is Vlietkinderen Kindcentrum Leidschendam Centrum | Splash!

Een kleinschalig kinderdagverblijf, peuteropvang/speelzaal en buitenschoolse opvang, alles op slechts een steenworp afstand van basisschool de Zonnewijzer, midden in het Damcentrum. Wij zorgen ervoor dat je kind een fantastische dag bij ons heeft!

Voorzieningen:

BuitenspeelplaatsMuziekCultuurSportCreativiteitAtelierHuiswerkbegeleidingKapperPiramideUk & Puk
Chantal Roodakkers

Manager kindcentrum

Chantal Roodakkers

Praktische informatie over deze opvang

 • Aanbod

  In ons gezellige kindcentrum in het centrum van gemeentekern Leidschendam, vind je opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar.

  Wij werken nauw samen met basisschool De Zonnewijzer. Samen werken we aan doorgaande lijnen, tenslotte zien we beiden veelal dezefde kinderen. Hoe fijn is het om de opvang en basischool zo dicht bij elkaar te hebben!

 • Opvangvormen

  Kinderdagopvang

  Splash heeft een kleinschalig en intiem kinderdagverblijf. Er is één KDV groep met 12 kindplaatsen. De oudste kinderen van deze groep spelen bij gelegenheid ook samen met de peuterspeelzaal kinderen. Er wordt gewerkt met een Engelstalig programma, EarlyBird. Met dit programma komen kinderen spelenderwijs in aanraking met de Engelse taal. Handpop Benny doet Engelstalige woordspelletjes met de kinderen. De kinderen vinden het geweldig als Benny tevoorschijn komt.

  Buitenschoolse opvang

  Voor de opvang na schooltijd en tijdens vakantie- en studiedagen kunt u terecht bij Kindercentrum Splash. De BSO zorgt voor huiselijke opvang buiten schooltijd. Er is een uitgebreid activiteitenaanbod op het gebied van creativiteit, sport en spel. Er is ook een mooie techniekruimte waar onze 'techneuten' lekker kunnen experimenteren. We werken natuurlijk samen met de naastgelegen basisschool Zonnewijzer, maar ook kinderen van basisschool De Wegwijzer zijn van harte welkom!

  Voorschoolse opvang

  Voor de kinderen van basisschool de Zonnewijzer bieden wij ook opvang voor schooltijd aan.

  Peuterspeelzaal 

  Onze peuterspeelzaal is geopend op maandag, dinsdag, donderdag, woensdag en vrijdagochtend van 08.45 tot 12:00 uur.

 • Bijzonderheden

  Entree

  Om bij kindercentrum Splash te komen, kunt u gebruikmaken van de ingang van basisschool De Zonnewijzer aan de Rijnlandstraat. Het speelplein van het kindercentrum grenst aan het speelplein van de basisschool. Samen met basisschool de Zonnewijzer zoeken we ook de samenwerking op met het naastgelegen 'Vlietenhove'. De oudere bewoners van dit zorgcentrum vinden het gezellig wanneer de kinderen op bezoek lomen bij hen. Samen liedjes zingen, boekjes lezen of een voorstelling, dat is genieten!

 • Inspectierapporten
 • Opvangtype(s)

  KDV:
  LRK nummer: 187305560
  15 Kindplaatsen

  PO:
  LRK nummer: 718650426
  0 Kindplaatsen

  BSO:
  LRK nummer: 219521876
  40 Kindplaatsen

 • Scholen

  De Wegwijzer

  De Zonnewijzer

 • Contactgegevens locatie

Adres

Kinderdagverblijf

52 weken per jaar zijn wij geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur.

Buitenschoolse opvang

Voor opvang na schooltijd kunt u ook bij Splash terecht. We zijn alle schooldagen geopend vanaf 15.00 uur. Tijdens studie- en vakantiedagen zijn we open van 07.30 uur tot 18.30 uur.

Voorschoolse opvang

Alle ochtenden tijdens schoolweken vanaf 7.30 tot 8.30 voor kinderen van de basisschool De Zonnewijzer.

Peuterspeelzaal

Maandag, dinsdag, donderdag, woensdag en vrijdagochtend van 08.30 tot 11.45 uur.

Neem een kijkje bij "Kindcentrum Splash"

Bel ons Plan een rondleiding Download foto's en schriftje Download foto's en schriftje