NederlandsEngels

Leden Centrale Ouderraad

Leden van de Centrale Ouderraad

Het doel van de Centrale Ouderraad (COR) is om de gemeenschappelijke belangen van ouders en kinderen op centraal niveau te behartigen.
Contact met ons opnemen kan via: centrale_ouderraad@vlietkinderen.nl

De leden van de Centrale ouderraad stellen zich hieronder graag aan je voor...

COR - Cathalijne

Cathalijne van Nuland

Mijn naam is Cathelijne van Nuland. Samen met mijn man Joost en dochters Liselot en Veerle woon ik in Leidschendam. Mijn oudste dochter gaat naar BSO De Zeppelin en mijn jongste dochter zal er binnenkort ook starten.

Omdat mijn kinderen behoorlijk wat uren op de BSO doorbrengen, vind ik het fijn om mee te denken met diverse vraagstukken die spelen bij Vlietkinderen als organisatie. Het is voor mij belangrijk om de ouders zo goed mogelijk proberen te vertegenwoordigen

kinderopvang vlietkinderen

Debbie Meester

Mijn naam is Debbie Meester, moeder van Jesse. Hij gaat naar de BSO Het Spektakel. Ik heb zelf 16 jaar met heel veel plezier bij Vlietkinderen gewerkt. Mijn zoon heeft het enorm naar zijn zin en ik vind het leuk om bij Vlietkinderen betrokken te blijven. 
Ik vind het leuk om mee te kunnen denken bij dat wat Vlietkinderen als organisatie ook op strategisch niveau bezighoudt.
 Dit zorgt voor een 'kijkje achter de schermen' en gaat over hele verschillende onderwerpen en juist dat maakt het zo leuk. Vandaar dat ik lid ben geworden van de Centrale Ouderraad. 

 

COR - Piet

Piet van den Bosch

Mijn naam is Piet van den Bosch. Ik ben getrouwd met Annemieke en werk als re-integratie- en preventieadviseur bij een arbodienstverlener. Ik ben trotse vader van 3 zoons: Merlijn (7), Domien (4) en Julian (2). De jongste gaat 3 dagen in de week naar KDV Piggelmee. De oudste 2 gaan naar BSO De Kajuit. Van jongs af aan brengen onze kinderen dus al veel uren door bij Vlietkinderen. Ik vind het dan ook belangrijk om als ouder betrokken te zijn bij de gang van zaken binnen de opvang waar mijn kinderen zoveel tijd doorbrengen. Dit is dan ook de reden dat ik in eerste instantie lid ben geworden van de DOC van de Kajuit.

Om echter mee te kunnen denken met belangrijke onderwerpen die van invloed zijn op de gang van zaken binnen heel Vlietkinderen, ben ik tevens lid van het COR. Op deze manier kan ik als vertegenwoordiger van de ouders meedenken en adviseren over verantwoorde kinderopvang en andere belangrijke onderwerpen als spelaanbod en ontwikkeling.

Indien u zelf ideeën of vragen hebt, dan vernemen wij dat uiteraard graag!

Frank Francke

Mijn naam is Frank Francke, vader van vier kinderen, waarvan de twee oudsten op basisschool Balans in groep 4 en 6 zitten (twee dagen BSO Balans) en de jongste twee, een tweeling, op KDV Balans. Ik werk als zelfstandig boekhouder/interim controller voor diverse bedrijven. Het onderwijs en daarbij ook de opvang interesseert mij al geruime tijd en een plekje in de COR van Vlietkinderen past mij daarom goed. Ik ben kritisch van aard, maar praat liever over oplossingen dan over problemen en liever over hoofdzaken dan over bijzaken, al ontkom je soms niet aan dat laatste. Heldere communicatie tussen opvanglocatie en ouders vind ik erg belangrijk om het onderlinge begrip hoog te houden. Uiteindelijk brengt goed samenwerken de beste resultaten is mijn ervaring. 

 

 

COR - Ronit

Ronit Waterlander

Mijn naam is Ronit Waterlander-van Ketel. Mijn man en ik hebben 3 kinderen. De jongste is 2 jaar en gaat met veel plezier naar kinderdagverblijf Pinkeltje. De andere twee kinderen zijn 7 en 9  jaar en gaan naar BSO Stoer en Robuust. Ik ben werkzaam als leerkracht op basisschool De Vijverhof in Voorburg, waar we ook samenwerken met een peuteropvang van Vlietkinderen. Ik vind Vlietkinderen een prettige organisatie omdat het een lokale opvangorganisatie is, en geen grote landelijke. Hierdoor staat Vlietkinderen dicht bij ouders en is de organisatie betrokken bij lokale ontwikkelingen.

 

Bel ons Plan een rondleiding