NederlandsEngels

Leden Centrale Ouderraad

Leden van de Centrale Ouderraad

Het doel van de Centrale Ouderraad (COR) is om de gemeenschappelijke belangen van ouders en kinderen op centraal niveau te behartigen.
Contact met ons opnemen kan via: centrale_ouderraad@vlietkinderen.nl

De leden van de Centrale ouderraad stellen zich hieronder graag aan je voor...

Helen Rooijen

Ik ben Helen van Rooijen. Samen met Burt zijn we de ouders van Daniël en Robert. Beiden gaan naar BSO de Kajuit in Leidschendam. Ik werk als opleider in de geestelijke gezondheidszorg. Vanaf het moment dat de jongens bij het KDV zaten vond ik het fijn om betrokken te zijn bij de diverse onderwerpen die in de DOC besproken werden. Sinds 2013 ben ik tevens onderdeel van de COR waarvan ik in 2018 voorzitter ben geworden.

Samen met de andere ouders in de COR worden wij door de directie op de hoogte gehouden van belangrijke ontwikkelingen binnen Vlietkinderen of in de kinderopvang. Wij geven gevraagd en ongevraagd advies over onderwerpen als het pedagogisch beleid, voeding en tarieven. Wij vertegenwoordigen binnen de COR de ouders en horen graag van u wat er speelt en wat u belangrijk vindt.

Tom van der Zalm

Mijn naam is Tom van der Zalm. Ik ben lid van de Centrale Ouderraad vanaf 2015 en tevens voorzitter van de Decentrale Oudercommissie van locatie 't Kompas (in Leidschenveen) vanaf 2013. Ik ben getrouwd met Yvonne en heb twee dochters, Thirza (7 jaar) en Veerle (5 jaar). Beide kinderen gaan naar de NSO van 't Kompas.

Ik zit in de DOC en de COR om een bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteit van de kinderopvang en om mee te kunnen praten en denken over belangrijke onderwerpen. Zo praat ik in de COR mee over bijvoorbeeld het voedingsbeleid, de pedagogische kwaliteit en de opvangtarieven. Allemaal belangrijke onderwerpen waar ik samen met de COR de ouders zo goed mogelijk op probeer te vertegenwoordigen.

Margreet Huls

Mijn naam is Margreet Huls, moeder van Cato, Valerie en Guus.  Onze meiden gaan naar BSO de Fontein en Guus gaat naar KDV Plons. Omdat mijn kinderen heel wat uren in de week doorbrengen bij Vlietkinderen, vind ik het leuk om mee te kunnen denken bij dat wat Vlietkinderen als organisatie ook op strategisch niveau bezighoudt. Dit zorgt voor een 'kijkje achter de schermen' en gaat over hele verschillende onderwerpen en juist dat maakt het zo leuk. Zodoende ben ik eerst lid geworden van de oudercommissie bij KDV Plons en vervolgens van de Centrale Ouderraad. Heb je vragen of ideeën, mail ons gerust!

Stefanie Witte

Mijn naam is Stefanie Witte en ik woon samen met Robbert, Lara (3) en Julie (1) in Voorburg. Beide dames gaan naar KDV Pukkie.  Sinds 2019 ben ik lid van de DOC en sinds 2020 ook van de COR. De reden dat ik van beide organen lid ben geworden is dat ik het belangrijk vind een bijdrage te leveren aan de kwaliteit, strategie en toekomst van de kinderopvang. Dit niet alleen voor 1 locatie, maar ook in bredere zin en op langere termijn.

De COR vertegenwoordigt alle ouders op belangrijke onderwerpen als tarieven, voeding en het pedagogisch beleid van Vlietkinderen. Wij horen dan ook graag wat u belangrijk vindt en staan open voor al uw suggesties.

Ynte Kramer

Ik ben Ynte Kramer, getrouwd met Iwona en trotse vader van Elisabeth (7), Lucas (4) en Katherina. Al onze kinderen zijn bij KDV Plons begonnen en de jongste gaat hier nog altijd naar toe. Wij maken daarmee al een kleine zeven jaar gebruik van opvang bij Vlietkinderen. In mijn werk vervul ik de rol van IT Business Partner voor de regio Europe & MENA bij SThree, een internationale staffing & recruiting organisatie. Sinds een paar jaar ben ik bij Plons lid van de oudercommissie en hier ben ik de voorzitter. Begin februari 2021 ben ik eveneens lid van de Centrale Ouderraad geworden, bij Vlietkinderen het centrale aanspreekpunt voor de oudercommissies van elke locatie.

Als je kinderen al zo lang naar de opvang zijn gegaan als de mijne, dan ken je de organisatie wel een beetje als klant. Ik vond het dan ook logisch om mijn steentje bij te dragen om te helpen de kwaliteit van de KDV verder te verbeteren en mee te denken over de belangrijke onderwerpen die de revue passeren. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ouders goed vertegenwoordigd zijn en een luisterend oor hebben naar de KDV, de oudercommissie is hiervoor de juiste ingang.

Bel ons Plan een rondleiding Download foto's en schriftje Download foto's en schriftje