NederlandsEngels

Vlietkinderen Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf  | Vlietkinderen

Kinderdagverblijf | Als (toekomstige) ouder wil je met een gerust hart naar je werk kunnen. Vlietkinderen is een professionele kinderopvangorganisatie. Wij hebben kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvanglocaties in Leidschendam-Voorburg en Den Haag (in de wijken Leidschenveen en de Binckhorst). Een Vlietkinderen kinderdagverblijf biedt een veilige, plezierige ontwikkelomgeving voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar. Dit garanderen we door het leveren van goede (pedagogische) kwaliteit, in een veilige omgeving, met gekwalificeerde pedagogisch medewerkers én een divers aanbod van spel en activiteiten, toegerust op de verschillende leeftijden.
Minstens zo belangrijk voor je kind en ook voor jou zelf, is het zien van vaste, vertrouwde gezichten. Continuïteit op de groepen vinden we heel belangrijk. Dit versterkt de vertrouwensrelatie tussen het kind, de medewerker en met de ouders.
Onze kinderopvang is inclusief (fles)voeding en verzorging. Bij onze dagopvang locaties eten de kinderen een gezonde warme groentelunch tussen de middag. 

Bij Vlietkinderen worden de kinderen gedurende de dag professioneel begeleid door optimaal gekwalificeerde Pedagogisch medewerkers. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing over allerlei, aan hun werk gerelateerde, onderwerpen. Dit zorgt ervoor dat onze kinderdagverblijven jouw kind veel meer te bieden hebben dan alleen een onderdak als jij aan het werk bent. Onze kinderdagopvang draagt positief bij aan de ontwikkeling van je kind op sociaal-emotioneel, motorisch, creatief en cognitief gebied. We zorgen voor een huiselijke sfeer op het kinderdagverblijf. Dit betekent veel persoonlijke aandacht voor ieder kind. Bekijk ook onze pagina met betrekking tot opvoedkundig advies.

kinderdagverblijf kinderopvang kindcentrum

Alle kinderdagverblijf locaties van Vlietkinderen

Vlietkinderen heeft negen mooie en goed onderhouden kinderdagverblijven (KDV) in Leidschendam-Voorburg en Den Haag (Leidschenveen). Wij werken in de meeste dagverblijven met verticale groepen. Dit wil zeggen dat er een gevarieerde leeftijdsopbouw is: drie baby's, drie dreumesen en zes peuters in een groep. Dit vergroot de dynamiek in de groep en komt het dichtst bij een gewone gezinssituatie. Per groep zijn er twee vaste pedagogisch medewerkers verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Vlietkinderen Kinderdagverblijf de Waterlelie (Duimelijntje) in Leidschendam heeft naast de verticale groepen (0 tot 4 jaar) ook een babygroep.

Wij weten dat het moeilijk is om de juiste keuze te maken met het vinden van een goed en betrouwbaar kinderdagverblijf voor jouw kind. Wij willen deze keuze daarom makkelijker voor je maken. Dit doen wij door het geven van een rondleiding op onze kinderdagverblijven. Voordat je kiest welke opvang het beste bij je past, is het fijn om alvast de sfeer te proeven op locatie. Kom gerust eens een kijkje nemen. Wij nemen graag de tijd voor je, zodat je jouw wensen met ons kunt delen en vragen kunt stellen. Bel onze medewerkers van klantenservice op 070 317 59 59 om een afspraak te maken op het kinderdagverblijf/de kinderdagverblijven van jouw keuze. Je kunt ook zelf een rondleiding aanvragen.

Meer informatie

Wil je meer informatie met betrekking tot onze buitenschoolse opvang locaties? Bekijk dan één van onze brochures. Ook verwijzen we je graag door naar het overzicht van de kinderdagverblijf tarieven van Vlietkinderen. Indien wij je mogen verwelkomen als klant bij Vlietkinderen en jouw kind is geplaatst bij een van onze locaties, dan nodigen wij je bij een eerste plaatsing altijd uit voor een intakegesprek. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen!

Bel ons Plan een rondleiding