NederlandsEngels

Kindcentrum Piggelmee

Kindcentrum Leidschendam | De Heuvel Piggelmee

Kinderdagverblijf Piggelmee, is een heel aantrekkelijk kinderdagverblijf, met een rustige en huiselijke inrichting. Er zijn vijf groepen, inclusief een babygroep. De centraal gelegen grote speelhal met uitdagende hoeken, biedt veel ruimte voor allerlei activiteiten. Er is ook een 'babytuin' en er staan kindveilige speeltoestellen. Rondom het kinderdagverblijf ligt een fijne groene buitenruimte.

 

Voorzieningen:

BuitenspeelplaatsBinnenzandbakMuziekCultuurSportCreativiteitAtelierWarme maaltijdZwemlesHuiswerkbegeleidingKapperUk & Puk
Wendy Treep-Meester

Manager kindcentrum

Wendy Treep-Meester

Praktische informatie over deze opvang

 • Aanbod

  Kinderdagverblijf Piggelmee is een heel aantrekkelijk 'stand alone' kinderdagverblijf, dit wil zeggen dat het alleen kinderdagopvang biedt en geen andere opvangvormen.

  Het is een ruim opgezet KDV met een rustige en huiselijke inrichting. De centrale ruimte is een grote speelhal met leuke en uitdagende activiteitenhoeken, een 'babytuin' en kindveilige speeltoestellen. Er zijn in totaal vijf groepsruimten, waarvan een speciaal ingericht voor een babygroep. De andere groepen hebben een 'verticale' leeftijdsopbouw van 0 tot 4 jaar. Dit komt het dichtst bij een gewone gezinssituatie.

  Onze ruime tuin heeft diverse uitdagende speelplekken waar kinderen zich optimaal kunnen vermaken en waar zij de natuur ontdekken. Wij beogen zowel binnen als buiten een ontwikkelingsstimulerende speel/leer omgeving te creëren. Kom gerust eens kijken bij kinderdagverblijf Piggelmee! U bent van harte welkom voor een rondleiding.

 • Opvangvormen

  Kinderdagverblijf

  We zorgen voor een veilige maar uitdagende speelomgeving voor de kleintjes. We bieden een gevarieerd activiteitenaanbod, samen versjes opzeggen, liedjes zingen, maar ook knutselen, lekker kliederen met zand en water en natuurlijk boekjes lezen. Vanzelfsprekend spelen we ook dagelijks lekker buiten! We zorgen ervoor dat de ouders kinderen op het KDV (3+) een activiteitenaanbod aangereikt krijgen dat past bij hun ontwikkeling. We eten gezamenlijk fruit, groentehapjes en een gezonde warme groentelunch.

  Onze maaltijden worden geleverd door Madaga, een gerenommeerde leverancier binnen de kinderopvang. Luiers en verzorgingsproducten hoef je niet mee te brengen naar de opvang, wij hebben alles wat nodig is in huis. Dit alles is verdisconteerd in het tarief, je hoeft er niets extra voor te betalen. Bij ons dagverblijf werken we met een observatiemethode waarmee we het welbevinden en de ontwikkeling van je kindje goed monitoren. Natuurlijk houden we jou hiervan goed op de hoogte en nodigen we je met enige regelmaat uit voor een gesprek.

 • Bijzonderheden

  KDV Piggelmee ligt in de Heuvelwijk in Leidschendam,de wijk tussen de doorgaande wegen de Heuvelweg en Noordsingel. De locatie ligt vlakbij MCH Antoniushove en The Mall of the Netherlands (voorheen winkelcentrum Leidsenhage). Dit is ook de reden dat dit KD al om 07.15 uur haar deuren opent, zo kunnen mensen die in de zorg of het winkelbedrijf werken, hun kinderen extra vroeg brengen.

 • Inspectierapporten
 • Opvangtype(s)

  KDV:
  LRK nummer: 218503222
  60 Kindplaatsen

 • Contactgegevens locatie

Adres

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 07.15* tot 18.30 uur.*
* Per 1 januari 2025 verandert de openingstijd naar  07.30 uur, in lijn met de openingstijden van al onze kinderdagverblijven. 

 

Neem een kijkje bij "Kindcentrum Piggelmee"

Bel ons Plan een rondleiding