NederlandsEngels

Kindcentrum Trampoline

Leidschendam Duivenvoorde | Kindcentrum Trampoline

In de mooie groene wijk Duivenvoorde in gemeentekern Leidschendam vind je Kindcentrum Trampoline, een fantastisch nieuw gebouw voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar, dat ruimte biedt aan onderwijs en opvang onder één dak.

Een kindcentrum waar ieder kind gezien wordt en waar een bevlogen team werkt aan doorgaande leer/ontwikkellijnen om alle kinderen een kans te geven op een goede start op weg naar de toekomst. Alles onder één dak: onderwijs, dag- en buitenschoolse opvang en peuteropvang. De opvang wordt georganiseerd met de vertrouwde kwaliteit van Vlietkinderen, het onderwijsdeel valt onder het bestuur van Lucas onderwijs.

Voorzieningen:

BuitenspeelplaatsMuziekCultuurSportCreativiteitAtelierWarme maaltijdHuiswerkbegeleidingKapperUk & PukWarme groentemaaltijd
Femke Stadhouders

Manager kindcentrum

Femke Stadhouders

Praktische informatie over deze opvang

 • Aanbod

  In de mooie groene wijk Duivenvoorde in gemeentekern Leidschendam, is een prachtig nieuw kindcentrum gebouwd, dat plaats biedt aan een basisschool, dag- en buitenschoolse opvang en peuteropvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar. Alles onder één dak. Er werkt een fantastisch team samen aan doorgaande leer/ontwikkellijnen van de kinderen.

  We werken met zogenaamde 'WIJ-landen' ruimtes waar opvang en onderwijs elkaar op een natuurlijke wijze ontmoeten. Natuurlijk kunnen ouders ook ervoor kiezen om alleen van de opvang, dan wel van het onderwijs in dit kindcentrum gebruik te maken. Dit blijft een vrije keuze. De opvang wordt georganiseerd met de vertrouwde kwaliteit van Vlietkinderen, het onderwijsdeel valt onder het bestuur van Lucas onderwijs. Is je belangstelling gewekt? Neem dan gerust eens contact met ons op; voor de afdeling onderwijs bel je met: Voor de opvang neem je contact op met klantenservice@vlietkinderen.nl of bel 070 317 59 59. Kijk ook eens op: www.kindcentrumtrampoline.nl

 • Opvangvormen

  Het kindcentrum biedt plaats aan een KDV met 28 tot 36 kindplaatsen (3 groepen), 16 kindplaatsen peuteropvang (VE) en 40 tot 80 kindplaatsen BSO. 

 • Bijzonderheden

  Kindcentrum Trampoline is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen Lucas onderwijs/basisschool Trampoline en Vlietkinderen. Dit kindcentrum is een van de 4 ‘focus locaties’ waar het gaat om de inhoudelijke samenwerking om te komen tot een goed werkend Integraal KindCentrum (IKC). We werken aan doorgaande leer-ontwikkellijnen voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar.

  In dit kindcentrum werken opvang en onderwijs nauw met elkaar samen aan doorgaande ontwikkel- en leerlijnen. Van baby tot de overstap naar het voortgezet onderwijs ben je verzekerd van een fijne plek.

 • Inspectierapporten
 • Opvangtype(s)

  KDV:
  LRK nummer: 891127082
  36 Kindplaatsen

  PSZ:
  LRK nummer: 134054015
  16 Kindplaatsen

  BSO:
  LRK nummer: 153622209
  50 Kindplaatsen

 • Scholen

  De Trampoline

 • Contactgegevens locatie

Adres

Peuteropvang

Maandag-, dinsdag-, donderdagochtend van 08.45 tot 13.00 uur, vanaf 12.50 uur kun je je peutertje ophalen. 

Woensdagochtend is de peuteropvang open tot 12.00 uur, vanaf 11.40 uur kun je je peutertje weer ophalen.

Kinderdagverblijf

Van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur. 

Buitenschoolse opvang

Dagelijks na schooltijd tot 18.30 uur.

Vakanties en studiedagen van 07:30 tot 18.30 uur.

Neem een kijkje bij "Kindcentrum Trampoline"

Bel ons Plan een rondleiding