NederlandsEngels

Kindcentrum De Binck

Kindcentrum de Binck

Kindcentrum De Binck is een samenwerking tussen Lucas Onderwijs en VlietkinderenIn het kindcentrum bieden wij naast basisonderwijs ook dag- peuter- en buitenschoolse opvang (voor/tussen en na onderwijstijd), in de vorm van een compleet dagarrangement voor kinderen van 0-13 jaar. Hoewel onderwijs en opvang in elkaar overlopen is het ook mogelijk alleen van onderwijs of dagopvang gebruik te maken. Maakt u gebruik van de BSO, dan zal dat op de locatie van KC De Binck plaatsvinden. 

Aanmelden doet u via een aanmeldformulier

Over ons

Vanuit de kinderopvang zorgen we voor een vloeiende overgang van de dag- en peuteropvang naar het basisonderwijs en naar de buitenschoolse opvang (BSO). Wij bieden u kinderopvang waar uw kind alles krijgt wat het nodig heeft. Alle (fles)voeding, inclusief een warme groentelunch bij de dag- en peuteropvang en alle verzorgingsproducten van luiers tot zonbescherming, voor één tarief.

Net als het onderwijs werken wij (vanaf de peuteropvang) met IB-concepts en in domeinen. Samen werken we aan projecten waar aanspraak wordt gedaan op alle ontwikkelingsgebieden en vaardigheden. Actief leren door te spelen, door te doen, iets te maken. Kinderen zijn in alleleeftijdsfasen creatief en vindingrijk, wij zijn er om hen daarin te begeleiden en hen optimaal te laten ontwikkelen.

Wilt u meer weten over kinderopvang of zich aanmelden voor een opvangplek op dit kindcentrum? Neem dan contact op met klantenservice@vlietkinderen.nl of met Mathijs Albers/ Michelle van Die via m.albers@lucasonderwijs.nl / m.vandie@vlietkinderen.nl  

Bezoek hier de website van Kindcentrum De Binck

Voorzieningen:

BuitenspeelplaatsMuziekCultuurCreativiteitHuiswerkbegeleidingWarme groentemaaltijd
Mathijs Albers/Michelle van Die

Manager kindcentrum

Mathijs Albers/Michelle van Die

Praktische informatie over deze opvang

Adres

Openingstijden

Het kindcentrum is geopend van 08.00 tot 18.30 uur.

Bel ons Plan een rondleiding Ga naar ouderportaal Ga naar ouderportaal