NederlandsEngels

Kindcentrum De Binck

Kindcentrum de Binck

Kindcentrum De Binck is een samenwerking tussen Lucas Onderwijs en VlietkinderenIn het kindcentrum in De Binckhorst bieden wij naast basisonderwijs ook dag- peuter- en buitenschoolse opvang (voor/tussen en na onderwijstijd) in Den Haag, in de vorm van een compleet dagarrangement voor kinderen van 0-13 jaar. Hoewel onderwijs en opvang in elkaar overlopen is het ook mogelijk alleen van onderwijs of dagopvang gebruik te maken. Maakt u gebruik van de BSO, dan zal dat op de locatie van KC De Binck plaatsvinden. 

Aanmelden doet u via een aanmeldformulier

Over ons

Vanuit de kinderopvang in Den Haag zorgen we voor een vloeiende overgang van de dag- en peuteropvang naar het basisonderwijs en naar de buitenschoolse opvang (BSO). Kortom: alle soorten opvang, behalve tussenschoolse opvang. Wij bieden u kinderopvang waar uw kind alles krijgt wat het nodig heeft. Alle (fles)voeding, inclusief een warme groentelunch bij de dag- en peuteropvang en alle verzorgingsproducten van luiers tot zonbescherming, voor één tarief.

Net als het onderwijs werken wij (vanaf de peuteropvang) met IB-concepts en in domeinen. Samen werken we aan projecten waar aanspraak wordt gedaan op alle ontwikkelingsgebieden en vaardigheden. Actief leren door te spelen, door te doen, iets te maken. Kinderen zijn in alle leeftijdsfasen creatief en vindingrijk, wij zijn er om hen daarin te begeleiden en hen optimaal te laten ontwikkelen.

Wilt u meer weten over kinderopvang of zich aanmelden voor een opvangplek op dit kindcentrum? Neem dan contact op met klantenservice@vlietkinderen.nl of met Mathijs Albers via malbers@kcdebinck.nl 

Bezoek hier de website van Kindcentrum De Binck

Voorzieningen:

BuitenspeelplaatsMuziekCultuurCreativiteitHuiswerkbegeleidingWarme groentemaaltijd
Mathijs Albers

Directeur Kindercentrum

Mathijs Albers

Praktische informatie over deze opvang

 • Aanbod

  Kindercentrum De Binck is gelegen in De Binckhorst, een innovatieve en inspirerende wijk in Den Haag. Hier bieden wij een integraal onderwijs en opvang aanbod voor kinderen van 0-13 jaar. Wij geloven dat kinderen niet alleen op school leren, maar zich de hele dag ontwikkelen! Daarom geven wij alle kinderen de vaardigheden mee die nodig zijn om te groeien als mens, op weg naar een mooie toekomst. 
  Onze leerkrachten en pedagogisch medewerkers proberen elkaar voortdurend te ondersteunen en aan te vullen, waardoor ze elkaar versterken en een waar team vormen. Met ons bewezen onderwijsconcept zorgen we dat kinderen niet alleen op de best mogelijke manier leren van ons, maar ook op eigen wijze de wereld kunnen ontdekken. Zo leren ze van de buitenwereld in de directe omgeving & verder, van andere mensen & culturen en, natuurlijk, van elkaar!

 • Opvangvormen

  Wij bieden basisonderwijsdag- en naschoolse opvang (NSO) aan, in de vorm van een compleet dagarrangement. Door deze mooie samenwerking tussen onderwijs en opvang kunnen wij in voor een vloeiende overgang zorgen van dagopvang naar basisonderwijs, en van basisonderwijs naar NSO. Wij geloven dat deze doorlopende lijn zeer bevorderlijk is voor kinderen - zij hebben daardoor een prettige dag in een compleet vertrouwde omgeving!

 • Aanmelden

  Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met een medewerker van onze afdeling klantenservice, via klantenservice@vlietkinderen.nl. Wij hebben graag dat u als onderwerp 'De Binck' vermeldt. U kunt zich bij ons inschrijven via het aanmeldformulier, na het invullen hiervan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Tot snel!

 • Bijzonderheden

  Met ons aanbod van het complete dagarrangement zorgen we voor zorgeloze dagen voor uw kind én voor u. Vanuit onze kinderopvang zorgen we dat uw kind alles krijgt wat het nodig heeft. Zo zorgen onze professionele kindervrienden voor (fles)voeding, inclusief een warme groentelunch bij de dag- en peuteropvang en alle verzorgingsproducten van luiers tot zonbescherming, allemaal voor één tarief.

 • Inspectierapporten
 • Scholen

  Wij hebben een geïntegreerd aanbod van basisonderwijs en opvang voor kinderen van De Binck.

 • Contactgegevens locatie

Adres

Openingstijden

Het kindcentrum is geopend van 07.30 tot 18.30 uur.

Bel ons Plan een rondleiding