NederlandsEngels

Buitenschoolse opvang Break Out!

De lusthofschool Voorburg | BSO Break Out!

Een locatie voor kinderen in de leeftijd van 8 jaar en ouder voor kinderen van De Lusthofschool in Voorburg, BSO De Lustof vangt de kinderen van 4 tot 8 jaar op, de oudere kinderen gaan naar Break Out!. Deze locatie heeft als thuisbasis het clubgebouw van handbal vereninging EHC, een bekende 'familie' vereniging in Voorburg.

Break Out! biedt uw kinderen veel sport en spelmogelijkheden, maar natuurlijk is er ook aandacht voor techniek en creativiteit. Het team van BSO Break Out! heeft een spannend en gevarieerd activiteitenprogramma samengesteld, passend bij de leeftijdsgroep en de mogelijkheden van deze bijzondere locatie temidden van de sportvelden.

Voorzieningen:

BuitenspeelplaatsMuziekCultuurSportCreativiteitHuiswerkbegeleiding
Daisy Veenstra

Manager kindcentrum

Daisy Veenstra

Praktische informatie over deze opvang

 • Aanbod

  BSO Break Out! biedt uw kinderen veel sport en spelmogelijkheden, maar natuurlijk is er ook aandacht voor techniek en creativiteit.

  Het team van BSO Break Out! heeft een spannend en gevarieerd activiteitenprogramma samengesteld. EHC en Vlietkinderen hebben al een jarenlang samenwerkingsverband waaruit uiteindelijk het idee ontstond om een BSO te huisvesten op deze mooie sportlocatie midden in Sportpark Westvliet. In de zomer kunnen we natuurlijk gebruik maken van de omliggende velden. Als het regent hebben we de mogelijkheid om gebruik te maken van de grote ballonhal, die EHC vanaf augustus tot in het voorjaar op haar terrein heeft staan.

 • Opvangvormen

  BSO - 24 kindplaatsen

 • Bijzonderheden

  Break Out! is drie dagen per week geopend, maandag, dinsdag en donderdag. De overige dagen worden de kinderen opgevangen in de BSO van kindcentrum De Lusthof, gehuisvest in basisschool de Lusthof.

  Het vervoer van en naar de BSO doen we in principe met de electrische groepsbakfiets, de Stint. In afwachting van de nieuwe Stints (de levering hiervan is vertraagd) maken we gebruik van een touringcar.

 • Inspectierapporten
 • Opvangtype(s)

  BSO:
  LRK nummer: 162181401
  24 Kindplaatsen

 • Scholen

  De Lusthofschool

 • Contactgegevens locatie

Adres

Openingstijden

BSO Break Out! is geopend op: maandag, dinsdag, donderdag vanaf eindtijd school tot 18.30 uur.

We brengen tijdens de schoolweken de kinderen aan het eind van de middag (rond zes uur) terug naar kindcentrum De Lusthof, zodat u hen daar kunt ophalen, eventueel tegelijk met jongere broertjes of zusjes.

Vakanties

In de vakanties en op sluitingsdagen van de school is de BSO de hele dag geopend, van 07.30 tot 18.30 uur.

Graag deze dagen zelf de kinderen brengen en halen.

Neem een kijkje bij "Buitenschoolse opvang Break Out!"

Bel ons Plan een rondleiding