Aanmelden
Rondleiding aanvragen
Onze locaties

Bij Vlietkinderen werken we met divers samengestelde teams, we houden van groen, sportief, creatief, gezond bewegen, leuke dingen doen, maar vooral houden we van kinderen! Iedere dag opnieuw spannen we ons in om er iets bijzonders van te maken met elkaar. En jij kunt daaraan bijdragen! We hebben prima arbeidsvoorwaarden en bieden je ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling.

 

Wat hebben we je nog meer te bieden? 

  • Je werkt in een professioneel bedrijf
  • De kans op een vaste arbeidsovereenkomst als we er allebei van overtuigd zijn dat het klikt...
  • Werk je bij de BSO? Dan heb je in de ochtend tijd om andere dingen te doen, opleiding, werken bij de TSO, invallen op een andere locatie, sporten, etc.
  • Natuurlijk hebben we ook een 'Fietsplan' en doe we een bijdrage in de contributie van je sportclub.
  • Qua salaris bieden we je bij een fulltime dienstverband (36 uur) tussen de € 2037,-  en €2711,- ; dit is naturlijk wel afhankelijk van je ervaringsjaren.

Tot slot, het ligt voor de hand, wij hanteren de CAO Kinderopvang. We vragen jou om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een inschrijving in het personenregister.

Voor vacatures klik hier!


Werken bij Vlietkinderen

Het verhaal van Vlietkinderen gaat over meer dan alleen kinderopvang. Het gaat over samenwerken en verbinden, over ambassadeurschap. Goede kinderopvang die goed is voor kinderen en hun ouders! Elke dag schrijven onze medewerkers, alle maatschappelijke partners, kinderen en hun ouders mee aan ons verhaal.

Je kunt bij ons terecht in een ondersteunende functie op ons servicekantoor of werken op onze kinderdagverblijven, voor-, tussen- en naschoolse opvanglocaties, (VVE) peuterspeelzalen en peuteropvang.

Wil jij werken bij Vlietkinderen? Voor vacatures klik hier.