NederlandsEngels

Werken en/of leren in kinderopvang?
Kom bij Vlietkinderen!

Bekijk al onze vacatures

Ben jij op zoek naar een leuke baan of een BBL-traject (werken/leren) in de kinderopvang? 

Ben jij op zoek naar fijn werk, een baan die echt voldoening geeft? Kom dan werken en/of leren bij Vlietkinderen. Je kunt direct aan de slag als je gediplomeerd bent, maar ook via onze BBL-route of als zij-instromer (vanaf MBO nieveau 2 tot en met MBO 4). Dus stop met zoeken en lees snel verder. Wij hebben namelijk veel mooie vacatures bij onze diverse opvangvormen. Past een vacature niet helemaal, dan gaan we samen kijken hoe het wel past.
Wij bieden je iets moois: ruimte om te groeien en te ontwikkelen. Bij ons krijgen kinderen iets extra’s mee en daar kun jij een bijdrage aan leveren! Ga je mee?

Kijk hier wat Tine Oudshoorn, directeur-bestuurder, daarover zegt...

Kinderopvang vacatures

vacature pedagogisch medewerker

Sollicitatieprocedure

Lees hier alles wat je moet weten over de sollicitatieprocedure bij Vlietkinderen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij degene die Vlietkinderen Kinderopvang zoekt? Check het aan de hand van onze vereisten!

Onze bedrijfscultuur

Waar staat Vlietkinderen Kinderopvang voor? Hier vind je meer informatie over onze bedrijfscultuur.

Maak hier vast kennis met een paar collega's!

'Mijn zoon Ralf gaat heel graag naar Vlietkinderen BSO 't Spektakel! Gezellige sfeer en leuke activiteiten!'

Tessa van Soest (Mama van Ralf)

"Altijd gezellig als ik mijn kleindochter ga ophalen bij de peuteropvang. Het lijkt wel of ze iedere keer nieuwe dingen leert. Kleuren, vormen, nieuwe woorden... En sinds een tijdje eet ze ook een warme groentelunch bij de opvang. Dat hadden wij vroeger niet hoor!"

Fred de Bruijn (Opa van Suzan)

'Vlietkinderen Kinderdagverblijf Piggelmee is top! Onze dochter heeft het daar altijd heel goed naar haar zin gehad, net als onze zoon. Hij ging er ook met veel plezier naar toe! Een prachtige locatie met een fijn team.

Suzanne Overmeer

"De opvang van Joep bij het kinderdagverblijf gaat nu heel goed. Daar zijn we blij mee, want de start ging wat moeizaam. Joep moest even wennen, maar wij ook! Wij zijn goed begeleid door de PMers, ze hebben veel geduld gehad met ons. Daar zijn we dankbaar voor!"

Tim van Es (Vader van Joep)

'Echt fijn de manier waarop Vlietkinderen communiceert met haar klanten. Via het ouderportaal (app) of met korte berichtjes uit de groep of nieuwsbrieven. Wanneer er nieuws is ga ik er eens lekker voor zitten en rustig lezen waar mijn zoon bij de BSO mee bezig is geweest. Leuk ook dat je bijna iedere werkdag wel een nieuwe foto voorbij ziet komen. Ik voel me hierdoor echt betrokken bij de opvang.'

Marieke Veldhuis

Altijd op zoek naar talent

Wij zijn steeds op zoek naar talent, naar enthousiaste, creatieve en sportieve collega’s met een hart voor kinderen. Medewerkers die het verschil kunnen maken en iedere dag weer hun best doen, om er samen met de kinderen een mooie, vrolijke en fijne dag van te maken. Bekijk hieronder elke kinderopvang vacature die wij op dit moment open hebben staan en neem contact met ons op. Als je het kennismakingsformulier invult dan zoeken wij contact met jou.

Bekijk al onze vacatures Lijst met kwalificaties

werken bij kinderopvang

Meer informatie over Vlietkinderen

Bij Vlietkinderen werken we met divers samengestelde teams om samen met de kinderen leuke activiteiten te doen in het kader van groen, sportiviteit, creativiteit, beweging en ontspanning. Kinderen blij maken, dat maakt ons gelukkig! Iedere dag opnieuw spannen we ons in om er iets bijzonders van te maken met elkaar. En jij kunt daaraan bijdragen! We hebben prima arbeidsvoorwaarden en bieden je ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling. Lees vooral verder om meer over Vlietkinderen te weten te komen.

Meer over Vlietkinderen

Bel ons Plan een rondleiding