NederlandsEngels

Werken in kinderopvang?
Kom werken bij Vlietkinderen

Bekijk al onze vacatures

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de kinderopvang? 

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de kinderopvang? Stop dan met zoeken en lees snel verder! Wij hebben namelijk ontzettend veel kinderopvang vacatures en we bieden je iets moois! Ruimte om te groeien en om te ontwikkelen. Bij ons krijgen kinderen iets extra’s mee en daar kun jij een bijdrage aan leveren!

Kinderopvang vacatures

Sollicitatieprocedure

Lees hier alles wat je moet weten over de sollicitatieprocedure bij Vlietkinderen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij degene die Vlietkinderen Kinderopvang zoekt? Check het aan de hand van onze vereisten!

Onze bedrijfscultuur

Waar staat Vlietkinderen Kinderopvang voor? Hier vind je meer informatie over onze bedrijfscultuur.

'Mijn zoon Ralf gaat heel graag naar Vlietkinderen Naschoolse opvang Spektakel! Gezellige sfeer en leuke activiteiten!'

Tessa van Soest (Mama van Ralf)

'Vlietkinderen Kinderdagverblijf Piggelmee is top! Onze dochter heeft het daar altijd heel goed naar haar zin gehad en onze zoon gaat er nu met veel plezier naar toe! Een zeer betrokken, zorgzaam en hartelijk team. Ga zo door!'

Suzanne Overmeer

'Echt geweldig Vlietkinderen Konnect! Nu kan ik 's avonds op de bank eens rustig lezen waar mijn zoon bij de naschoolse opvang mee bezig is geweest. Leuk ook dat je bijna iedere werkdag wel een nieuwe foto voorbij ziet komen. Ik voel me hierdoor nog meer betrokken bij de opvang.'

Marieke Veldhuis

Altijd op zoek naar talent

Wij zijn steeds op zoek naar talent, naar enthousiaste, creatieve en sportieve collega’s met een hart voor kinderen. Medewerkers die het verschil kunnen maken en iedere dag weer hun best doen, om er samen met de kinderen een mooie, vrolijke en fijne dag van te maken. Bekijk hieronder elke kinderopvang vacature die wij op dit moment open hebben staan en neem contact met ons op. Als je het kennismakingsformulier invult dan zoeken wij contact met jou.

Bekijk al onze vacatures Lijst met kwalificaties

Meer informatie over Vlietkinderen

Bij Vlietkinderen werken we met divers samengestelde teams om samen met de kinderen leuke activiteiten te doen in het kader van groen, sportiviteit, creativiteit, beweging en ontspanning. Kinderen blij maken, dat maakt ons gelukkig! Iedere dag opnieuw spannen we ons in om er iets bijzonders van te maken met elkaar. En jij kunt daaraan bijdragen! We hebben prima arbeidsvoorwaarden en bieden je ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling. Lees vooral verder om meer over Vlietkinderen te weten te komen.

Meer over Vlietkinderen

Bel ons Plan een rondleiding Ga naar ouderportaal Ga naar ouderportaal