NederlandsEngels

Buitenschoolse opvang Stoer en Robuust

Buitenschoolse opvang Voorburg Damsigt | Stoer en Robuust

Buitenschoolse opvang Stoer en Robuust is gehuisvest in het gebouw van Scouting Orion, midden in het prachtige park Sijtwende. (Ingang aan de Rodelaan tussen 52 en 54.) Onze locatie leent zich door de ruime opzet van de buitenruimte en de directe ligging aan het park, uitstekend voor veel buitenactiviteiten.

Het biedt de kinderen heel veel mogelijkheden om buiten te spelen, te ravotten, klimmen, klauteren, in de zomer bootje varen, de natuur te ontdekken en nog veel meer. Wij organiseren stoere en uitdagende activiteiten voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De kinderen worden bij verschillende scholen opgehaald door ons met een bakfiets.

Voorzieningen:

BuitenspeelplaatsMuziekCultuurSportCreativiteitAtelierWarme maaltijdZwemlesHuiswerkbegeleidingKapper
Nanda Meulmeester

Manager kindcentrum

Nanda Meulmeester

Praktische informatie over deze opvang

 • Aanbod

  Deze BSO haalt de kinderen bij een aantal Voorburgse basisscholen, zoals St. Maarten, Essensteijn, Cascade (Dijsselbloem) en de Vijverhof.

 • Opvangvormen

  Buitenschoolse opvang

  Wij werken bij onze buitenschoolse opvanglocatie met groepen voor de leeftijd van 4 tot 8 jaar en 8 tot 13 jaar. Ons activiteitenprogramma is afgestemd op de leeftijd van de kinderen en is zeer gevarieerd. Muziek, sport, cultuur en creativiteit worden aangeboden door onze goed opgeleide pedagogisch medewerkers, soms in samenwerking met externe organisaties.

 • Bijzonderheden

  Zwemles

  Kinderen kunnen via ons zwemlessen volgen voor diploma A en B op maandag en dinsdag van 17.15 tot 18.00 uur. De zwemlessen worden gegeven door een instructeur van Sportfondsen bij zwembad Forum Kwadraat in Voorburg. Er gaat een pedagogisch medewerker van Vlietkinderen mee met de kinderen naar de zwemles. U ontvangt 50% korting op het inschrijfgeld. Voor sportieve kids: brengen en halen Kinderen die tijdens BSO-tijden moeten trainen of oefenen op Cartouche, Forumsport of Overdam, brengen wij in overleg naar de sportvereniging. Wanneer de training eindigt ná 17.30 uur, gaan wij er van uit dat je zelf kind(eren) ophaalt.

  Warme maaltijd

  Bij al onze buitenschoolse opvang locaties bestaat de mogelijkheid om uw kind een warme maaltijd te laten eten. Heel handig, bijvoorbeeld als uw kind moet sporten of u zelf weinig tijd heeft om te koken. De maaltijden van onze leverancier zijn gezond, voedzaam en passen bij het voedingsbeleid dat wij bij Vlietkinderen hanteren. De maaltijden kosten € 5,00 per stuk en kun je via ons bestellen en afrekenen met iDeal. Er zijn meerdere mogelijkheden, je kunt kiezen voor een incidentele maaltijd of een vaste dag dat wij het kind een warme maaltijd aanbieden. Als je ’s ochtends vóór 09.00 uur een maaltijd bestelt dan heeft je kind dezelfde dag een maaltijd op de locatie.

  Heb je aan het einde van de dag geen tijd (of zin) om te koken? Bestel dan gewoon voor het hele gezin! Je neemt de maaltijden mee als je de kind(eren) komt ophalen.

  *Bovenstaande services kunnen anders zijn of niet van toepassing, tijdens de Covid-19 pandemie.

  We halen de kinderen op bij de volgende scholen:

  Cascade (De Dijsselbloem)

  De Vijverhof Essensteijn

  Prof. Casimirschool

  St. Maartensschool

 • Inspectierapporten
 • Opvangtype(s)

  BSO:
  LRK nummer: 367731368
  70 Kindplaatsen

 • Scholen

  Prof. Casimirschool

  De Dijsselbloem

  Essensteijn

  St. Maartensschool

  De Vijverhof

  De Cascade

 • Contactgegevens locatie

Adres

Openingstijden

Stoer en Robuust is iedere schooldag open!

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15.00 tot 18.30 uur, op woensdag van 12.00 tot 18.30 uur.

Op studie- en vakantiedagen is Stoer en Robuust geopend van 08.00 tot 18.30 uur. In overleg vanaf 07.30 uur.

Neem een kijkje bij "Buitenschoolse opvang Stoer en Robuust"

Bel ons Plan een rondleiding Download foto's en schriftje Download foto's en schriftje