NederlandsEngels

Werken en leren bij Vlietkinderen

Werken en leren in de kinderopvang?
Dan zit je goed bij Vlietkinderen!

Wil jij werken in de kinderopvang, maar heb je hier nog niet het juiste diploma voor? Met een BOL-, BBL- of HBO-opleiding kun je werken en leren tegelijk. Er zijn veel studies die je kunt volgen om te werken in de kinderopvang. Van een MBO-3 of 4 opleiding Pedagogische medewerker, de opleiding Sport en Bewegen tot aan HBO-bachelor Pedagogiek.

Wat ga jij doen?

Jij stelt ouders op hun gemak, zodat zij met een gerust hart kunnen blijven werken. Je houdt ze op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen en het dagelijks leven van hun kind(eren). Jij, als partner in de opvoeding, betekent veel voor ouders en hun kinderen. Ze kunnen met al hun vragen bij jou terecht, samen met de ouders zorg je voor een goede afstemming tussen thuis en de opvang. Zo kunnen we er voor zorgen dat kinderen zich veilig voelen en zich optimaal ontwikkelen. Jij stimuleert kinderen door de ontwikkeling op allerlei gebied te stimuleren. Het  omgaan met emoties, samen spelen en werken en je laat hen kennismaken met een heel gevarieerd spel- en activiteitenaanbod waar thuis niet altijd tijd en ruimte voor is.

Samen met onderwijs

Wij werken nauw samen met onze onderwijs collega’s. We ondersteunen elkaar waar het kan. Met name in de kindcentra komt het steeds vaker voor dat onze medewerkers een rol hebben in de klas, op de groep. Deze Pedagogisch professionals spelen een belangrijke rol in het aan elkaar verbinden van onderwijs en opvang.

Wil je hier meer over weten?

Neem contact met ons op!

Bel ons Plan een rondleiding