Aanmelden
Rondleiding aanvragen
Onze locaties
Vacatures

Buitenschoolse opvang Voorburg Oud | De Zeppelin

Buitenschoolse opvang Voorburg Oud | De Zeppelin

Buitenschoolse opvang Voorburg Oud | De Zeppelin is gevestigd in het pand van basisschool St. Maarten in de wijk Voorburg Oud. We hebben een goede samenwerking met deze school. Net als met peuterspeelzaal St. Maarten, die bij ons 'inwonen'. De Zeppelin heeft een eigen entree vanaf het schoolplein maar we kunnen ook 'binnendoor'.

Bij De Zeppelin bieden we een gevarieerd aanbod aan activiteiten aan, op het gebied van sport, spel en creativiteit. We gaan ook met de kinderen naar zwemles (tot diploma B), helpen hen bij het maken van huiswerk en brengen ze naar hun sportclubs.

Vanzelfsprekend spelen we veel buiten, dit kan veilig op het grote omheinde speelplein. We maken ook gebruik van de gymzaal.

Buitenschoolse opvang De Zeppelin is een locatie voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar. Wanneer zij daar aan toe zijn, stromen de oudere kinderen door naar de locatie van Vlietkinderen in het Sijtwende park, Vlietkinderen Naschoolse opvang Stoer en Robuust, met deze locatie werken we nauw samen.
Op woensdag- en vrijdagmiddag zijn we met de kinderen altijd op Stoer en Robuust. Dan kunnen ze samen met de kinderen van die opvanglocatie activiteiten ondernemen. 

De kinderen bij De Zeppelin komen vooral van de St. Maartensschool maar we halen de kinderen ook op bij andere basisscholen in Voorburg. 

Wist u dat u ook een warme maaltijd voor uw kind kunt bestellen? Handig als uw kinderen gelijk door moeten naar de sportvereniging. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Tussenschoolse opvang van Vlietkinderen: TSO St. Maarten

Op de St. Maartensschool bieden wij ook tussenschoolse opvang aan. Ook hier met de mogelijkheid om 'Lunchgemak' af te nemen. Voor een gering bedrag aan extra kosten buiten het TSO abonnement eet uw kind een gezonde, lekkere, verse lunch.
Op de dag(en) waarop uw kind gebruik maakt van naschoolse opvang bij Vlietkinderen is Lunchgemak zelfs zonder extra kosten! 
Aanmelden voor tussenschoolse opvang doet u hier

U bent van harte welkom om een keer te komen kijken om te zien hoe gezellig het is bij ons! Vraag een rondleiding aan.  

 

VSO: opvang voor schooltijd, met of zonder ontbijtservice 

Kent u het? ’s Morgens haasten, snel aankleden, een boterhammetje voor onderweg, afzetten bij school en hup… de file in. Daar hebben wij een oplossing voor: voorschoolse opvang (VSO) vanaf half acht. Uw kind blijft bij ons tot aanvang schooltijd. Wij zorgen dat uw kind veilig en met een goede overdracht aan de leerkracht, in de klas komt.

Tijdens de VSO-tijd kunnen de kinderen nog even rustig wakker worden, samen een spelletje doen, een boekje lezen, spelen of gewoon nog even lekker chillen.

Voor € 1,00 extra per keer eten de kinderen samen een gezond, lekker en voedzaam ontbijtje waarmee ze vol energie aan hun schooldag kunnen beginnen.

Ook voor deze vorm van kinderopvang kunt u Kinderopvangtoeslag aanvragen.

Hebben we uw belangstelling gewekt? Meldt u dan aan voor de VSO (met of zonder ontbijt) en gun uzelf en uw kind(eren) een rustige start van de dag!

Warme maaltijd

Bij al onze naschoolse opvang locaties bestaat de mogelijkheid om uw kind een warme maaltijd te laten eten. Heel handig, bijvoorbeeld als uw kind moet sporten of u zelf weinig tijd heeft om te koken. De maaltijden van onze leverancier zijn gezond, voedzaam en passen bij het voedingsbeleid dat wij bij Vlietkinderen hanteren. Karrewiel Catering werkt volgens de richtlijnen de hygiënecode van de VWA Nederland en de HACCP-norm binnen de EEG.

De maaltijden kosten € 5,00 per stuk en kunt u hier bestellen en afrekenen met iDeal.

Er zijn meerdere mogelijkheden, u kunt kiezen voor een incidentele maaltijd of een vaste dag dat wij uw kind een warme maaltijd aanbieden. Als u ’s ochtends vóór 09.00 uur een maaltijd bestelt dan heeft uw kind dezelfde dag een maaltijd op de locatie. Heeft u aan het einde van de dag geen tijd om te koken? Bestel dan gewoon voor het hele gezin! U neemt de maaltijden mee als u uw kind(eren) komt ophalen.

Adres

Wijkerlaan 10
2271 EP Voorburg

T 070-2005354
E klantenservice@vlietkinderen.nl

Locatiemanager
Nanda Meulmeester

LRK nummer NSO: 223212349
LRK nummer VSO: 223212349

Opvangtype(s)
VSO - 20 kindplaatsen
NSO - 40 kindplaatsen

Activiteiten

Inspectierapport(en)
Inspectierapport BSO De Zeppelin 2018.pdf
Inspectierapport GGD BSO De Zeppelin NO 2018.pdf
Inspectierapport GGD BSO De Zeppelin 2019.pdf

Voorzieningen

Scholen
De Lusthofschool
St. Maartensschool


Openingstijden

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15.15 tot 18.30 uur.
Woensdag:    12.15 - 18.30 uur* 
Vakanties:     07.30 - 18.30 uur
Studiedagen: 07.30 - 18.30 uur  

Alle dagen van 07.30 uur tot aanvang schooltijd kunt u gebruik maken van voorschoolse opvang.

Op vakantiedagen is opvang vanaf 07.30 uur mogelijk.

*Op woensdag- én vrijdagmiddag worden de kinderen van De Zeppelin opgevangen op onze mooie locatie in het Sijtwendepark, Stoer & Robuust, Veurselaan 13, 2227 AP Voorburg. Telefonisch bereikbaar via 070 2005 340.