NederlandsEngels

Buitenschoolse opvang De Zeppelin

Buitenschoolse opvang Voorburg Oud | De Zeppelin

Buitenschoolse opvang Zeppelin is gevestigd in het pand van basisschool St. Maarten in de wijk Voorburg Oud. We hebben een goede samenwerking met deze school. Net als met Peuterspeelzaal St. Maarten, die bij ons 'inwonen'. BSO Zeppelin heeft een eigen entree vanaf het schoolplein maar we kunnen ook binnendoor. Buitenschoolse opvang Zeppelin is een locatie voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar. Wanneer zij daar aan toe zijn, stromen de oudere kinderen door naar de locatie van Vlietkinderen in het Sijtwende park, Vlietkinderen Naschoolse opvang Stoer en Robuust. Op woensdag- en vrijdagmiddag zijn we met de kinderen altijd op Stoer en Robuust waar een fantastische buitenruimte is. Samen met de kinderen van die opvanglocatie kunnen de Zeppelin kids allerlei activiteiten ondernemen.

Voorzieningen:

BuitenspeelplaatsMuziekCultuurSportCreativiteitAtelierWarme maaltijdZwemlesHuiswerkbegeleidingKapper
Emma Kuijt

Manager kindcentrum

Emma Kuijt

Praktische informatie over deze opvang

 • Aanbod

  Bij De Zeppelin bieden we een gevarieerd aanbod aan activiteiten aan, op het gebied van sport, spel en creativiteit. We helpen de kinderen waar nodig bij het maken van huiswerk en brengen ze - in overleg - naar hun sportclubs. Vanzelfsprekend spelen we veel buiten, dit kan veilig op het grote omheinde speelplein. We maken ook gebruik van de gymzaal van de basisschool. De kinderen bij De Zeppelin komen vooral van de St. Maartensschool maar we halen ook kinderen op bij andere basisscholen in Voorburg.

  We gaan ook met de kinderen naar zwemles (tot diploma B). 

 • Opvangvormen

  Buitenschoolse opvang

  Voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Ook tijdens studie- en vakantiedagen zijn we open. We maken van iedere dag een fijne dag met een sportief, creatief en gevarieerd activiteitenaanbod.

  Voorschoolse opvang

  Bij de Zeppelin bieden we naast de opvang na schooltijd (BSO) ook opvang voor schooltijd aan. Ken je het? ’s Morgens haasten, snel aankleden, een boterhammetje voor onderweg, afzetten bij school en hup… de file in. Daar hebben wij een oplossing voor: voorschoolse opvang (VSO) vanaf half acht. Je kind blijft bij ons tot aanvang schooltijd. Wij zorgen dat jouw kind veilig en met een goede overdracht aan de leerkracht, in de klas komt. Tijdens VSO-tijd kunnen de kinderen nog even rustig wakker worden, samen een spelletje doen, een boekje lezen, spelen of gewoon nog even lekker chillen. Ook voor deze vorm van kinderopvang kun je Kinderopvangtoeslag aanvragen. Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken om te zien hoe gezellig het is bij ons! Vraag een rondleiding aan!

 • Bijzonderheden

  Zeppelin is ontstaan uit de nauwe samenwerking tussen Vlietkinderen en schoolbestuur Panta Rhei, waar de Maartensschool onder valt. Ooit begonnen in een portocabin is de BSO nu een volwaardig onderdeel van de school. We trekken samen op, ook met de peuterspeelzaal die bij ons inwoont. We streven naar doorgaande ontwikkel- leerlijnen voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar.

  De oudste kinderen, vanaf 8 jaar, stromen door naar onze locatie Stoer en Robuust, gehuisvest in een scoutinggebouw aan de rand van het Sijtwendepark. Elke week op woensdag en vrijdagmiddag gaan we daar met alle kinderen naartoe om samen met de kinderen van Stoer (vaak broertjes en zusjes) allerlei leuke activiteiten te ondernemen. Zo kunnen de kinderen alvast wennen aan deze locatie waar ze met 8 jaar naartoe gaan. Natuurlijk worden ze dan door ons opgehaald in een bakfiets.

 • Inspectierapporten
 • Opvangtype(s)

  VSO:
  LRK nummer: 223212349
  20 Kindplaatsen

  BSO:
  LRK nummer: 223212349
  40 Kindplaatsen

 • Scholen

  St. Maartensschool

 • Contactgegevens locatie

Adres

Openingstijden

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15.00 tot 18.30 uur

Woensdag: 12.15 - 18.30 uur

Vakanties: 07.30 - 18.30 uur

Studiedagen: 07.30 - 18.30 uur

Alle dagen van 07.30 uur tot aanvang schooltijd kunt u gebruik maken van voorschoolse opvang

Neem een kijkje bij "Buitenschoolse opvang De Zeppelin"

Bel ons Plan een rondleiding