NederlandsEngels

Peuterspeelzaal Peutersprong

Peuterspeelzaal Leidenschendam Duivenvoorde | Peutersprong

De Peutersprong is een VE peuterspeelzaal en onderdeel van Kindcentrum Trampoline. In dit kindcentrum voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar, werken onderwijs en opvang nauw samen aan doorgaande leer- ontwikkellijnen. Naast de onderwijsgroepen is er ook een kinderdagverblijf en een buitenschoolse- en tussenschoolse opvang.

Voorzieningen:

BuitenspeelplaatsMuziekCultuurCreativiteitUk & Puk
Michelle van Die

Locatiemanager

Michelle van Die

Praktische informatie over deze opvang

 • Wat heeft de Peutersprong u te bieden?

  De Peutersprong is onderdeel van kindcentrum Trampoline. In dit kindcentrum werken opvang en onderwijs nauw met elkaar samen aan doorgaande ontwikkel- en leerlijnen. Peuters en kleuters ontmoeten elkaar en de peuters maken zo kennis met het onderwijs. Soms worden feesten samen gevierd en wordt er samengewerkt aan thema's. 

  Er wordt gewerkt met het ontwikkelingsgerichte programma Puk & Ko. In deze methode komen alle ontwikkelingsgebieden aan bod. De taal-, sociaal-emotionele- en motorische ontwikkeling, worden gericht gestimuleerd. Dat gebeurt door middel van het aanbieden van diverse activiteiten zowel in groepsverband als individueel.

  Iedere dag starten we met een 'kringgesprek' en in de loop van de ochtend eten we gezamenlijk een lekker stukje fruit en drinken we iets. Fruit, en luiers hoeft u niet mee te brengen, dat verzorgen wij.  We houden van buiten spelen, lekker bewegen is gezond. 

  We bereiden de peuters goed voor op hun grote stap naar de basisschool, omdat we in het zelfde gebouw samenwerken is het makkelijk om af en toe even een kijkje te nemen. 

  Ouders met kinderen van 2 tot 4 jaar oud kunnen terecht bij peuterspeelzaal. Er is plek voor 16 kinderen. 

 • Nieuw: Kindcentrum Trampoline

  Als de bouw volgens planning verloopt gaan we eind 2020 (waarschijnlijk al na de Herfstvakantie!)  verhuizen naar de nieuwe locatie van het kindcentrum, een stukje verderop.  
  Het nieuwe adres van ons kindcentrum is De Haar 200a in Leidschendam, bekijk ook eens de website van het kindcentrum: www.kindcentrumtrampoline.nl 

  In het nieuwe gebouw is er naast onze peuterspeelzaalgroep en het onderwijs, ook plaats voor kinderdagverblijfgroepen (0-4 jaar) en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Er is ook tussenschoolse opvang in het kindcentrum.

  Heb je vragen of wil je jezelf aanmelden? Neem dan contact op met onze klantenservice via 070 317 59 59 0f via klantenservice@vlietkinderen.nl

 • Inspectierapporten en LRKP nummer

   Het landelijkregistratienummer (LRKP) van deze locatie is: 622628811

   GGD De Peutersprong 2019   GGD De Peutersprong 2020

 • Contactgegevens en openingstijden

  Adres

  Openingstijden

  Maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend van 08.45 tot 11.45 uur.,
  vanaf 11.30 uur kan je je peuter weer komen ophalen. 

 • Scholen

  De Trampoline

Openingstijden

Maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend van 08.45 tot 13.00 uur.
Vanaf 11.30 uur kun je jouw peuter komen ophalen. 

Neem een kijkje bij "Peuterspeelzaal Peutersprong"

Bel ons Plan een rondleiding Ga naar ouderportaal Ga naar ouderportaal