Aanmelden
Rondleiding aanvragen
Onze locaties
Vacatures

Buitenschoolse opvang omgeving Den-Haag | Vlietkinderen

Een zoektocht naar een buitenschoolse opvang aan wie u een deel van de opvoeding van uw kinderen toevertrouwt. Een zoektocht die lang kan duren, maar wel één die u zorgvuldig dient te doen. Een buitenschoolse opvang is voor uw kind namelijk een tweede thuis, een plek waar hij of zij veel zal ontdekken, nieuwe vriendschappen sluit, een plek waar uw kind kan deelnemen aan leuke, uitdagende activiteiten én een plek waar hij of zij waardevolle belevenissen zal op doen. Het is daarom van belang om te kiezen voor een buitenschoolse opvang die volledig aansluit op uw waarden en normen en opvoedstijl. Indien een buitenschoolse opvang hieraan voldoet profiteert u als ouder van de voordelen van de buitenschoolse opvang.

Wilt u uw kind aanmelden bij een van onze BSO locaties? Klik dan hier!

Waarom kiezen voor buitenschoolse opvang?

De drukste tijd in het leven van een werkende ouder(s) is vaak de periode rondom het eerste tot en met het 4e levensjaar van hun kind(eren). Werk, kind(eren), sport, hobby, partner en sociale relaties. Een ouder heeft het er maar druk mee. Hierdoor is het voor ouders extra fijn dat er mogelijkheden zijn met betrekking tot opvang. Naast het feit dat de buitenschoolse opvang een ouder rust en gemak biedt, heeft de buitenschoolse opvang ook veel voordelen voor het kind(eren). Kinderen die regelmatig naar de opvang gaan hebben over het algemeen meer vriendjes en vriendinnetjes en zijn doorgaans zelfstandiger. Het samenzijn met leeftijdsgenootjes bevorderd namelijk het sociaal gedrag en creativiteit. Kinderen doen op de opvang andere ervaringen op dan thuis en leren er om te gaan met andere kinderen en volwassenen zonder dat u hem of haar hierin kunt begeleiden of ondersteunen.

Bij Vlietkinderen hebben we verschillende groepen. De groepen zijn ingedeeld op basis van leeftijd. Hierdoor sluiten de activiteiten die wij organiseren beter aan en zullen kinderen zich ontwikkelen in een fijne omgeving mét leeftijdsgenoten waar ze veel van kunnen leren. Daarnaast hebben we een divers activiteitenaanbod. De activiteiten worden voornamelijk verzorgd door onze medewerkers maar we maken ook gebruik van de expertise van sport-, muziek-, cultuur-, dansverenigingen en clubs. Ook zijn we bij Vlietkinderen erg betrokken met verschillende nabijgelegen instellingen waardoor we actief deel uit maken van de wijk, buurt of regio.

buitenschoolse opvang

Bij onze buitenschoolse opvang staan plezier, respect en ontwikkeling centraal.

Een buitenschoolse kinderopvang, het is voor veel kinderen een tweede huis. Daarom zorgen de pedagogische medewerkers van Vlietkinderen ervoor dat alle activiteiten een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van uw kind. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Door persoonlijke aandacht weten wij precies wanneer uw kind meer aandacht nodig heeft, of juist meer vrijheid. Bij Vlietkinderen is kwaliteit gegarandeerd en geven we kinderen graag de ruimte, spelenderwijs ontwikkelen staat hierin centraal. Medewerkers van Vlietkinderen die in direct contact staan met kinderen hebben allen een pedagogische achtergrond en werken op basis van een pedagogisch beleid. Daarnaast werken we ook samen met veel verschillende scholen in de regio. Hierbij streven we voortdurend naar afstemming.

Ook tijdens schoolvakanties bieden wij uw kind een heerlijke tijd vol speelgenot middels leuke activiteiten. We gaan regelmatig op bezoek bij de Stadstuin (Leidschendam) en Buitengoed Dorrepaal (Voorburg) waar vrijwilligers samen met de kinderen werken aan moestuinen. Voor gezinnen waarvan beide ouders of voor eenoudergezinnen waarvan de ouder werkt is de buitenschoolse opvang vaak noodzakelijk om werk en privé te combineren.
Meer informatie

Wilt u meer informatie met betrekking tot onze buitenschoolse opvang locaties? Bekijk dan één van onze brochures. Ook verwijzen we u graag door naar het overzicht van de kinderopvang tarieven van Vlietkinderen. Indien wij u mogen verwelkomen als klant bij Vlietkinderen en uw kind is geplaatst bij een van onze locaties, dan nodigen wij u bij een eerste plaatsing altijd uit voor een intakegesprek. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons. 


Voorschoolse opvang | Tussenschoolse opvang | Naschoolse opvang

Scroll naar beneden voor een overzicht van onze locaties ⇓

Kinderopvangsoort

School

Postcode

Aantal km van woonplaats