NederlandsEngels

Baby op komst?

Baby op komst? Van harte gefeliciteerd! Nu je in verwachting bent, komen er opeens veel nieuwe zaken op jouw pad. Wil je na jouw zwangerschapsverlof weer aan het werk? Hoe ga je werk en kinderen combineren? En aan wie vertrouw je de opvang van jouw baby toe? Het is belangrijk dat jouw baby straks in een veilige, liefdevolle omgeving wordt opgevangen. Vlietkinderen biedt jouw kind een veilige en vertrouwde plek, met de best mogelijke zorg door uitstekend opgeleide pedagogisch medewerkers. Kijk hier voor tips. Je laat jouw kind bij ons in kundige handen en kunt met een gerust gevoel naar je werk.

Luiers en voeding inbegrepen

Met een baby op komst heb je al genoeg dingen aan je hoofd. Daarom is de kinderopvang van Vlietkinderen geheel verzorgd: luiers, flesvoeding en de broodmaaltijden zijn bij de prijs inbegrepen. Je hoeft dus niets van huis mee te nemen. Afgekolfde borstvoeding kun je natuurlijk meegeven.

Wat kost onze opvang?

De kosten voor onze kinderopvang zijn afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Je kunt in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. Bekijk onze pagina voor meer informatie over het berekenen van kinderopvangtoeslag.

Lees hier meer over Baby: Slaapproblemen Baby | Babyopvang | Checklist Babyuitzet | Baby in beweging

Bel ons Plan een rondleiding