Aanmelden
Rondleiding aanvragen
Onze locaties
Vacatures

U kunt hier de Nederlandstalige brochure 'Een kindje (op komst)? Van harte gefeliciteerd!' downloaden.

For our English speaking custmomers, download '(Expecting) a baby? Congratulations!' our brochure in English. 

Vlietkinderen | expecting a baby | baby op komst

Baby op komst?

Baby op komst? Van harte gefeliciteerd! Nu u in verwachting bent, komen er opeens veel nieuwe zaken op uw pad. Wilt u na uw zwangerschapsverlof weer aan het werk? Hoe gaat u werk en kinderen combineren? En aan wie vertrouwt u de opvang van uw baby toe? Het is belangrijk dat uw baby straks in een veilige, liefdevolle omgeving wordt opgevangen. Vlietkinderen biedt uw kind een veilige en vertrouwde plek, met de best mogelijke zorg door uitstekend opgeleide pedagogisch medewerkers. Kijkt u hier voor tips. U laat uw kind bij ons in kundige handen en kunt met een gerust gevoel naar uw werk.

Kom langs voor een rondleiding!

Vlietkinderen heeft in Leidschendam, Voorburg en Den Haag-Leidschenveen acht kinderdagverblijven. Er is dus altijd opvang bij u in de buurt! Kom gerust eens een kijkje nemen. Wij geven u graag een rondleiding. Bel onze medewerkers van klantenservice op 070 317 59 59 om een afspraak te maken op de vestiging(en) van uw keuze. U kunt ook zelf een rondleiding aanvragen.

Vlietkinderen | Baby op komst?

Luiers en voeding inbegrepen

Met een baby op komst heeft u al genoeg dingen aan uw hoofd. Daarom is de kinderopvang van Vlietkinderen geheel verzorgd: luiers, flesvoeding en de broodmaaltijden zijn bij de prijs inbegrepen. U hoeft dus niets van huis mee te nemen. Afgekolfde borstvoeding kunt u natuurlijk meegeven.

Wat kost onze opvang?

De kosten voor onze kinderopvang zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. U kunt in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. Deze toeslag vraagt u aan bij de Belastingdienst. Om u een goede indruk te geven van uw maandelijkse kosten, heeft Vlietkinderen een handige rekentool. Zo heeft u een indicatie wat de netto kosten per maand zijn.