Aanmelden
Rondleiding aanvragen
Onze locaties
Vacatures

Vacature - Kindcentrum Kajuit (BSO & TSO)

Is sport en spel echt jouw ding?! Dan hebben wij een superleuke job voor je als pedagogisch medewerker bij Kindcentrum Kajuit.

We zijn op zoek naar een actieve, sportieve Pedagogisch medewerker die kinderen kan enthousiasmeren en motiveren met sport en spel. Je gaat werken op een nieuw te openen groep met kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar. KC Kajuit draait met een uitgebreid activiteiten aanbod. We hebben de beschikking over twee buitenpleinen, waarvan een groen plein, veel groen in de omgeving, speelzaal, huiskamer, een atelier en een muziekruimte met podium. Je gaat onderdeel uitmaken van een team met talenten op het gebied van sport, spel, natuur, techniek en creativiteit. Kom jij ons team komt versterken? Dan bieden wij jou de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en ben je verzekerd van een gave baan in een leuk team.

Je werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Je kunt kiezen voor alleen buitenschoolse opvang voor gemiddeld 18 uur per week of een combinatie met voorschoolse en/of tussenschoolse opvang, gemiddeld 25 uur per week.

Ben jij:

  • In het bezit van een diploma erkend in de CAO Kinderopvang? (o.a. kindgerichte opleiding CAO Kinderopvang, CIOS, Sport en Bewegen, PW niveau 3 of 4 of SPH)
  • Sportief, een teamspeler, dynamisch, enthousiast, verantwoordelijk, creatief, zelfstandig?

Kun jij:

  • Iets extra’s betekenen voor onze kinderen?
  • Goed samenwerken en communiceren met kinderen, ouders en collega’s?

Wij bieden jou:

  • Een fijne collegiale werksfeer in een leuk team.
  • Na je tijdelijke arbeidsovereenkomst de mogelijkheid tot een arbeidsovereenkomst een onbepaalde tijd. Je kunt deelnemen aan ons fietsplan en we doen een bijdrage in je (actieve) sportcontributie of museumjaarkaart.
  • Salariëring in overeenstemming met CAO Kinderopvang, schaal 6 (bij een fulltime werkweek van 36 uur bedraagt het salaris tussen € 2037 - € 2711 per maand. Dit is afhankelijk van je ervaringsjaren.)

Solliciteer via een email naar solliciteren@vlietkinderen.nl, met je cv en je motivatie. Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Michèle Dorsman, clustermanager, via 06 149 39 267 of per email m.dorsman@vlietkinderen.nl