NederlandsEngels

Pedagogisch medewerker bij Vlietkinderen

Wij zijn Vlietkinderen

Als maatschappelijke kinderopvangorganisatie zijn wij ervan overtuigd dat onze wereld een mooiere plek wordt wanneer iedereen gelijke kansen krijgt om zich te ontwikkelen en wanneer we samen de uitdagingen van nu en de toekomst aanpakken. Ieder kind mag opgroeien tot avonturier, kunstenaar, uitvinder, sporter of wetenschapper, maar bovenal tot wereldburger.

Daarom streven we ernaar dat iedereen mee mag doen. Met avonturen om jezelf en de wereld te ontdekken en je zo te ontwikkelen. We bieden kinderen, maar ook onze medewerkers, een warme, veilige omgeving, waarin ze zichzelf kunnen zijn. Met plezier, professionaliteit en vertrouwen helpen we elkaar op weg.  Uitdagingen vragen om lef en eigen keuzes maken, vallen is niet erg – bij Vlietkinderen helpen we je weer op te staan. Elke dag een stap vooruit. Elke dag een nieuw avontuur. De toekomst wacht.

Ga je mee?

Wij bellen jou!

Heb je belangstelling voor een BBL-tralect (leren/werken) of vacature bij ons? Ben je nieuwsgierig naar wie we zijn en wat jij van ons kunt verwachten? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!