NederlandsEngels

Kindcentrum Trampoline bijna open!

12-08-2020

Lucas onderwijs en Vlietkinderen kinderopvang openen dit najaar Kindcentrum Trampoline, onderwijs en opvang onder één dak. Een kindcentrum waar ieder kind gezien wordt en waar een bevlogen team werkt aan doorgaande leer/ontwikkellijnen om alle kinderen een kans te geven op een goede start op weg naar de toekomst.

In de mooie groene wijk Duivenvoorde in gemeentekern Leidschendam, is een prachtig nieuw kindcentrum gebouwd, dat plaats biedt aan een basisschool, dag- en buitenschoolse opvang en peuteropvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar. Alles onder één dak. Er werkt een fantastisch team samen aan doorgaande leer/ontwikkellijnen van de kinderen. Er is een natuurlijke overgang van opvang naar onderwijs en vice versa. Natuurlijk kunnen ouders er ook voor kiezen om alleen van de opvang, dan wel van het onderwijs in dit kindcentrum gebruik te maken. Dit blijft een vrije keuze.

Ons motto: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan…”
(Pippi Langkous)

De opvang wordt georganiseerd met de vertrouwde kwaliteit van Vlietkinderen, het onderwijsdeel (basisschool Trampoline) valt onder scholenkoepel Lucas onderwijs.

Is je belangstelling gewekt? Neem dan gerust eens contact met ons op; voor de afdeling onderwijs bel je met: 070 320 12 34 (vanaf 31 augustus) of stuur een email naar: info@trampoline.lucasonderwijs.nl


Voor de opvang neem je contact op met 070 317 59 59 of stuur een email naar: klantenservice@vlietkinderen.nl.

Kijk ook eens op onze websites, www.kindcentrumtrampoline.nl / www.vlietkinderen.nl

Bel ons Plan een rondleiding