NederlandsEngels

Kindcentrum De Vijverhof

08-09-2022

De Peuteropvang werkt nauw samen met het onderwijs en samen zorgen de teams voor een doorgaande ontwikkellijn. Dit wil zeggen dat het activiteitenaanbod aansluit op de overgang naar groep 1 van de basisschool. De peuters krijgen alle ruimte om de wereld te ontdekken, te spelen en hun sociale vaardigheden te ontplooien. Zowel binnen als buiten gaan we samen met de peuters op avontuur, er wordt gezorgd voor een gevarieerd en prikkelend aanbod.

De ruimte die beschikbaar is voor opvang binnen de Vijverhofschool, is tijdens de zomervakantie goed onder handen genomen. Er is gepoetst, geschilderd en het meubilair en spelmateriaal zijn vervangen en/of aangevuld. Het resultaat oogt fris en eigentijds.

De Vijverhof, een school van Lucas onderwijs, werkte voorheen samen met kinderopvang Ziezoo, later overgenomen door Bloss. Dit voorjaar zijn de gesprekken gestart met Vlietkinderen, een samenwerkingspartner van Lucas onderwijs op meerdere onderwijslocaties in de Gemeente Leidschendam-Voorburg en in de Haagse wijk De Binckhorst.
Als maatschappelijke kinderopvang investeert Vlietkinderen in de lokale samenwerking met haar onderwijspartners en de gemeente. Dit betreft ook de realisatie van de ver-nieuwbouw van De Vijverhof die in de toekomst op stapel staat.

Meer informatie? Kijk op Kindcentrum De Vijverhof (vlietkinderen.nl)

Of neem contact op met klantenservice@vlietkinderen.nl / 070 317 59 59

Bel ons Plan een rondleiding