NederlandsEngels

Kindcentrum De Vijverhof

Kindcentrum | De Vijverhof

Welkom op de locatiepagina van De Vijverhof!
Vanaf deze zomer verzorgt Vlietkinderen de opvang voor deze basisschool.

Vlietkinderen biedt buitenschoolse opvang (4-12 jaar), peuteropvang /peuterspeelzaal (2-4 jaar) en kinderdagverblijf voor de kinderen van 0-4 jaar.  Onze locaties zijn in-, of in de directe omgeving van basisscholen, ook werken wij op een groeiend aantal locaties samen met het onderwijs in kindcentra waar opvang en onderwijs voor de kinderen van 0-12 jaar onder een dak 'samenwonen'. 

Dit gaan we ook realiseren samen met De Vijverhof. We zijn blij dat we straks samen gaan optrekken in de nieuwbouw van de Vijverhof. Samen - Echt - Avontuur, zijn onze kernwaarden, we zijn niet alleen van opvang, maar vooral van kindontwikkeling. 

Voorzieningen:

BuitenspeelplaatsCreativiteit
Nanda Meulmeester

Manager kindcentrum

Nanda Meulmeester

Praktische informatie over deze opvang

 • Aanbod

  Wat hebben we u en uw kinderen te bieden?
  In de school verzorgen we de peuteropvang voor de kinderen van 2 tot 4 jaar. Samen spelen, leren, ontwikkelen in een doorgaande leer- ontwikkellijn van de peutergroep naar groep 1 van de basisschool. We proberen waar mogelijk op elkaar aan te sluiten en samen te werken en we zorgen voor een goede overdracht. Naast de peuteropvang kunt u bij ons terecht voor buitenschoolse opvang. Onze locatie Stoer & Robuust haalt op dit moment al kinderen op bij de Vijverhof. Heeft u nog een kleintje en bent u op zoek naar dagopvang? Ook daarin voorziet Vlietkinderen. Er is bijvoorbeeld KDV Pinkeltje, dicht bij de Vijverhof, aan de Hendrik van Boeijenlaan in Voorburg. Belangstelling? Neem contact met ons op of maak eens een afspraak voor een rondleiding.

 • Aanmelden

  Informatie over aanmelden
  Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met een medewerker van onze afdeling klantenservice, via klantenservice@vlietkinderen.nl. Vermeld duidelijk in de onderwerpregel 'Vijverhof'. U kunt zich bij ons inschrijven via het aanmeldformulier, na het invullen hiervan nemen wij contact met u op.

 • Contactgegevens locatie

  Voor algemen vragen kun je contact opnemen met onze afdeling klantenservice via 

  klantenservice@vlietkinderen.nl - 070 31 59 59 

  Voor direct contact met onze locatie bel je 06 293 000 38

 • Opvangtype(s)

  PO:
  LRK nummer: 291167123
  16 Kindplaatsen

  BSO:
  LRK nummer: 1
  0 Kindplaatsen

 • Scholen

  De Vijverhof

 • Contactgegevens locatie

Adres

PO

Openingstijden:
ma-di- do- vrijdag van 08.30 tot 14.30 uur
woensdag van 08.30 tot 12.30 uur

BSO 

Stoer & Robuust

Neem een kijkje bij "Kindcentrum De Vijverhof"

Bel ons Plan een rondleiding Download foto's en schriftje Download foto's en schriftje