NederlandsEngels

Zomerprogramma: Een Olympische zomer! 

Het is zomervakantie... 

Ons Zomerprogramma staat in het teken van de Olympische Spelen. Alles wat met dit thema te maken heeft komt aan bod. Natuurlijk de sporten, maar ook de landen die meedoen en de stad Parijs, waar dit jaar de Spelen plaatsvinden. Genoeg te beleven dus!

Het Vlietkinderen Activieitenteam heeft zich ingespannen om een avontuurlijk programma samen te stellen en zorgt voor een zomervakantie die bol staat van de activiteiten. Er is een breed activiteiten-aanbod voor alle BSO kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Samenvoegen van enkele BSO-locaties

Om het zo leuk mogelijk te maken voor de kinderen gaan we enkele locaties samenvoegen. Waarom? Dat leggen we graag uit. Tijdens de zomervakantie zijn niet alle groepen goed gevuld. Dit komt natuurlijk omdat er kinderen op vakantie zijn in deze periode. Door groepen samen te voegen op een locatie hebben de kinderen meer vriendjes om mee te spelen en activiteiten te ondernemen. Het activiteitenaanbod komt beter tot z’n recht met grotere groepen kinderen, want … wat is er nou leuker dan een partijtje voetballen met een echt elftal.
Bij het samenvoegen van locaties kiezen we voor de locatie met de beste mogelijkheden, zoals voldoende (buiten)ruimte. 
De Pedagogisch medewerkers van de eigen locatie gaan mee naar de samenvoeg-locatie. Zij zijn dus gewoon bij je kind(eren).
(Alle ouders van de kinderen die dit aangaat hebben inmiddelas via de OuderApp een brief gekregen met een overzicht van de samenvoeglocaties). 

Vragen?

Heb je vragen? Stel ze aan de (assistent)manager van de locatie van je kind(eren) of neem contact op met onze afdeling Klantenservice via klantenservice@vlietkinderen.nl of bel 070 317 59 59.

Samen gaan we echt een fantastische zomer beleven!

Olympische zomer

Tijdig afmelden kinderen


We kunnen het niet vaak genoeg herhalen, dus we reminden je graag nog een keer...

Gaat je kind een dag of een (vakantie)periode niet naar de opvang? Wil je dit dan alsjeblieft tijdig melden in de OuderApp? Dit helpt ons om de inzet van medewerkers goed te managen. Wanneer er een medewerker te veel op een groep staat, zetten we de medewerker in op een locatie die een medewerker tekort heeft. Zo krijgt je kind de beste kwaliteit opvang.

Met tijdig afmelden helpen we elkaar!
Bel ons Plan een rondleiding