NederlandsEngels

Verbinding Slaan: Het Samenkomen Van Locaties

Op dinsdag 17 oktober 2023 vond het Vlietkinderen Herfstfestival plaats op de sportvelden van RKAVV. Tijdens deze dag hebben kinderen deelgenomen aan leeftijdsgebonden activiteiten, zoals een percussie-workshop en stem acteren, met de stem van Kapitein Onderbroek! Benieuwd hoe jouw kind klonk?

Bekijk de foto's via onze sociale media kanalen:

Volg ons op Instagram  Volg ons op Facebook

4 Locaties bij elkaar

Het Herfstfestival bracht kinderen van vier locaties (Stoer en Robuust, Balans, Kajuit en Lusthof) van Vlietkinderen samen voor leuke activiteiten. Dit is onderdeel van ons plan om kinderen meer samen te laten komen om plezier te hebben.

Tijdens het festival hebben de kinderen, afhankelijk van hun leeftijd, deelgenomen aan minigames of workshops. Tijdens de pauzes was er gelegenheid om samen met andere kinderen te eten en te socializen. Hoewel sommige kinderen bij hun eigen groepje bleven, was er ook veel interactie tussen kinderen van verschillende locaties, waarbij ze samen spelletjes speelden en dansten.

De dag was gevuld met positiviteit, plezier en groei voor alle deelnemers. Zowel de kinderen als de medewerkers hebben veel geleerd. We kijken uit naar het volgende festival, waarbij we meer locaties zullen verwelkomen.

Op de hoogte blijven?

Benieuwd naar de dagelijkse gebeurtenissen op de opvang? Check onze social media kanalen hieronder:

Volg ons op Instagram  Volg ons op Facebook

Bel ons Plan een rondleiding