NederlandsEngels

Sollicitatieprocedure kinderopvang

Bij Vlietkinderen hanteren wij een sollicitatieprocedure voor kinderopvang om potentiële talenten te selecteren. Je kunt op meerdere manieren solliciteren.

De Vlietkinderen sollicitatieprocedure

Je kunt ons mailen via werkenbij@vlietkinderen.nl of je solliciteert via onze website. Solliciteren via Vlietkinderen kan heel makkelijk. Op deze pagina vind je een sollicitatieformulier waar je je gegevens kunt achterlaten en (eventueel) je cv kunt uploaden. In beide gevallen krijg je van ons een ontvangstbevestiging en gaan wij direct aan de slag met je sollicitatie. We bekijken welke kandidaten het beste passen bij de functie en wie er worden uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

Tijdens de sollicitatieprocedure voor kinderopvang krijg je alle informatie die je nodig hebt om een zo volledig mogelijk beeld van Vlietkinderen te kunnen vormen. Dat is niet alleen informatie over de inhoud van de functie, de arbeidsvoorwaarden en het salaris, maar ook over de persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en bedrijfscultuur binnen Vlietkinderen. Wil je voorafgaand aan je sollicitatie al wat meer informatie over de Vlietkinderen bedrijfscultuur? Klik dan hier voor meer informatie . 

Ben jij voldoende gekwalificeerd om te werken in de kinderopvang?

Heb je naar aanleiding van onze sollicitatieprocedure voor kinderopvang nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

 Aquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijsgesteld. 

sollicitatieprocedure pedagogisch medewerker vacature

Bel ons Plan een rondleiding