NederlandsEngels

Peuter4Daagse bij Vlietkinderen

16-06-2023

Deze week van 12 juni was de week van de Peuter4Daagse in Leidschendam-Voorburg! En wat hebben we het getroffen met het mooie weer. Iedere ochtend liepen de peuters van onze locaties een kwartiertje in de buurt rondom hun locatie, samen met hun begeleiders natuurlijk. Daarna was een gezonde traktatie en op de laatste dag zelfs een medaille, die werd uitgereikt door wethouder Astrid van Eekelen. Dit gebeurde bij ons nieuwe Kindcentrum de Telescoop, in het bijzin van Bjorn Lamet, clusterdirecteur bij Vlietkinderen en Miriam Blom, in haar rol van JOGG-regisseur/GoedBezig!. 

Het beweegadvies voor kinderen vanaf twee jaar is iedere dag lichte, tot wat meer intensieve lichamelijke activiteit, dit kan met allerlei bewegingssport en spel. Bij de locaties van Vlietkinderen spannen onze medewerkers zich in om hieraan te voldoen, immers, gezond bewegen past bij een goede ontwikkeling van kinderen, maar ook van onszelf! Vlietkinderen is een van de partners van JOGG/GoedBezig!

Het is echt fijn dat er aandacht wordt gegeven aan het bewegen, zeker ook al met jonge kinderen. Tenslotte willen we zoveel mogelijk mensen in beweging krijgen. Deze Peuter4daagse, waar kinderen leren dat wandelen leuk en gezellig is, kan daarbij helpen.” Aldus Astrid van Eekelen, wethouder gemeente L-V, met onder andere Sport en Sportaccommodaties in haar portefeuille.  

Vanuit JOGG-regisseur/Goed Bezig!,  Miriam Blom: “Wij zijn heel blij dat Vlietkinderen de peuter4daagse doet met de alle peuters van hun opvang! Zo leren kinderen op jonge leeftijd dat bewegen leuk is.” 

De kinderen waren onder de indruk van hun mooie medaille en alle aandacht. Daarna gingen ze weer over naar 'gewoon' lekker buiten of binnen spelen. We hebben Vlietkinderen samen weer mooi op de kaart gezet, bijna alle locaties waar peuters verblijven hebben meegedaan! Met dank aan Nanda en haar collega's.  

En wat leuk he?! Die speciale Peuter4daagse T-shirts? ????

Bel ons Plan een rondleiding