NederlandsEngels

KDV Pukkie 30 jaar!

26-06-2024

Kinderdagverblijf Pukkie al 30 jaar een begrip in Voorburg!

In de Van Sevenbergestraat in Voorburg, in de plint van een appartementengebouw, vind je KDV Pukkie. Deze kinderopvanglocatie is al 30 jaar een begrip in Voorburg en dat vierden zij met kinderen, hun ouders en medewerkers op 21 juni.

Pukkie, een KDV met 4 groepen, is onderdeel van Vlietkinderen, een maatschappelijke en lokaal verbonden kinderopvangorganisatie die zich hard maakt voor mooie plekken in de wijk voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Corina Gielbert, directeur Vlietkinderen: “Pukkie is een van de weinige ‘stand alone’ locaties die Vlietkinderen heeft. Je kunt onze locaties steeds vaker in kindcentra vinden waar opvang en onderwijs samenwerken onder een dak. Dit maakt Pukkie uniek, naast het feit dat dit KDV, met een hecht team, echt een fijne plek is voor ouders met jonge kinderen.”

Als de kinderen vier jaar worden stromen zij uit naar diverse basisscholen in de omgeving. De basis is gelegd bij Pukkie, een veilige plek waar kinderen hun eerste stapjes doen, lekkere groentehapjes eten, leren puzzelen, liedjes zingen en spelletjes doen. Kortom, waar zij de wereld verkennen en samen met leeftijdgenootjes avonturen beleven!

Er werd nog een prachtig boeket afgeleverd op de locatie ter ere van dit jubileum. De afzender was wethouder Jeffrey Keus, namens de gemeente LV. Dit was een leuke verrassing voor het team van Pukkie!

Het jubileum werd gevierd in combinatie met het traditionele zomerfeest van Pukkie. Het thema was dit jaar: ‘Boerenfeest’. Er waren allerlei avontuurlijke activiteiten rond dit thema georganiseerd.

Bel ons Plan een rondleiding