NederlandsEngels

Vlietkinderen Herfstfestival 2023

18-10-2023

We blikken terug op het Vlietkinderen Herfstfestival 2023. Het was een dag waarop 4 BSO’s samenkwamen en een fantastische tijd beleefden op de sportvelden van RKAVV.

 Tijdens deze leuke dag hebben de kinderen van onze Vlietkinderen-locaties (Stoer en Robuust, Balans, Kajuit en Lusthof) deelgenomen aan diverse activiteiten en workshops.

De jongste kinderen hebben allerlei minigames gedaan zoals Reuze Twister, springen op het luchtkussen en ‘Ren je Rot’. De oudste kinderen hebben workshops zeven workshops gevolgd. Van boogschieten tijdens Archery Tag tot Wipe-Out spelen op een stormbaan, van drummen met een 'orkest' tot Avonturen met de stemacteur van  o.a. Kapitein Onderbroek! Het was geweldig om te zien hoe de kinderen nieuwe dingen konden ontdekken en plezier hadden.

Het Herfstfestival bood een gelegenheid om de kernwaarden van Vlietkinderen: duurzaamheid, gezondheid, leren & ontwikkelen, betrouwbaarheid en maatschappelijke betrokkenheid, in de praktijk te brengen. We zijn er trots op dat we deze waarden hebben kunnen delen met de kinderen. Dit is een eerste stap in een nieuwe manier van activiteiten aanbieden.

We zijn blij met de inzet van onze medewerkers, de fantastische workshopaanbieders en onze samenwerkingspartner RKAVV, die deze dag mogelijk hebben gemaakt. De gedeelde foto's op onze socials, kun je bekijken via Facebook en Instagram. Zeker een kijkje waard!

Dit festival was de start.van onze nieuwe kijk op het activiteitenaanbod. We zien uit naar de toekomst met nog meer kansen voor kinderen om hun talenten te ontwikkelen met de kernwaarden van Vlietkinderen in gedachten.

Blijf ons volgen op onze socials om op de hoogte te blijven van onze Avonturen en toekomstige evenementen!

Volg ons op Instagram  Volg ons op Facebook

Bel ons Plan een rondleiding