NederlandsEngels

Een opleiding met baangarantie!

19-02-2020

Start jij 2020 met het waarmaken van jouw droom? Is het tijd voor verandering, ben je klaar voor iets nieuws? Lees dan snel verder!


In juni 2020 start Vlietkinderen met de mbo-opleiding ‘Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4’. Door middel van een werken-en-leren-traject is deze opleiding in 1,5 jaar te volgen voor geïnteresseerden met een mbo-diploma op minimaal niveau 3.

Baangarantie samen met een opleiding

Werken en leren tegelijk! Je gaat aan het werk in de kinderopvang en past de theorie uit het klassikale gedeelte van de opleiding (één dagdeel per week) direct in de praktijk toe. Bij de start  van het werk/leertraject ontvang je een arbeidscontract voor 12 tot 20 uur per week (in overleg) en ontvang je een salaris op basis van de cao kinderopvang. De opleiding wordt door Vlietkinderen betaald.

Kom jij in aanmerking?

Uit onze ervaring blijkt dat je minimaal een mbo-3-diploma nodig hebt om aan dit versnelde werken-leren-traject mee te doen. Een diploma in de richting van kinderopvang, sport of zorg heeft onze voorkeur.

Heb jij altijd al in de kinderopvang willen werken?
Stuur dan, voor 6 maart 2020, je motivatie en CV naar solliciteren@vlietkinderen.nl, onder vermelding van ‘BBL traject 2020’.

Heb je vooraf nog vragen, dan kun je deze stellen via hetzelfde mailadres.

Informatieavond

Naar aanleiding van je sollicitatie stellen we vast of je in aanmerking komt, om op dinsdag 17 maart de informatieavond bij te wonen. Op deze avond geven we je alle informatie over de opleiding en is er ruimte om al je vragen te stellen.

Wij kijken naar je uit!

Bel ons Plan een rondleiding