NederlandsEngels

Een nieuwe look een nieuw verhaal

08-02-2022

Elke dag een stap vooruit, elke dag een nieuw avontuur. GA JE MEE?

Een nieuwe look and feel voor een organisatie in ontwikkeling.

Vlietkinderen is een bekende naam  in deze regio met een herkenbaar beeld, wie kent de azuurblauwe poppetjes niet? Maar ook bekende merken hebben zo af en toe  een upgrade nodig. Een frisse look, een nieuw verhaal, maar natuurlijk met dezelfde betrouwbare kwaliteit.

In 2021 is er toegewerkt naar een nieuwe uitstraling met daarbij het echte verhaal over onze kinderopvang. Waarom? Omdat wij een organisatie in ontwikkeling zijn en we elke dag kinderen avonturen bieden om zich samen spelenderwijs te ontwikkelen. Op weg naar de toekomst.

Tine Oudshoorn, bestuurder Vlietkinderen: “Samen met onze medewerkers hebben we het nieuwe verhaal gemaakt. Met onze kernwaarden, Echt  Avontuur Samen, kunnen we in drie woorden zeggen waar we voor staan en wat we doen. Nieuwe kleuren en beelden die staan voor de diversiteit aan kinderen, ouders en medewerkers bij Vlietkinderen. Iedereen is immers anders. Het korte zinnetje ‘Ga je mee?’ dat bij ons nieuwe logo hoort, vraagt kinderen, ouders en samenwerkingspartners, om met ons mee te doen.”

Ons Verhaal
Als maatschappelijke kinderopvangorganisatie zijn wij ervan overtuigd dat onze wereld een mooiere plek wordt wanneer iedereen gelijke kansen krijgt om zich te ontwikkelen en wanneer we samen de uitdagingen van nu en de toekomst aanpakken. Ieder kind mag opgroeien tot avonturier, kunstenaar, uitvinder, sporter of wetenschapper, maar bovenal tot wereldburger.

Daarom streven we er bij Vlietkinderen naar, dat iedereen mee mag doen. Met avonturen om jezelf en de wereld te ontdekken en je zo te ontwikkelen. We bieden kinderen een warme, veilige omgeving, waarin ze zichzelf kunnen zijn. Met plezier, professionaliteit en vertrouwen helpen we hen op weg. En uitdagingen vragen om lef en eigen keuzes maken, vallen is niet erg – bij Vlietkinderen helpen we je weer op te staan. Elke dag een stap vooruit. Elke dag een nieuw avontuur. De toekomst wacht. Ga je mee?

Een veilige ontwikkelomgeving met gelijke kansen
Veel ontwikkelingen in de maatschappij zijn van betekenis voor ouders en kinderen en hebben impact, nu en in de toekomst: duurzaamheid, klimaat, vergrijzing, technologische ontwikkelingen, veiligheid en gezondheid. Vlietkinderen neemt haar verantwoordelijkheid als maatschappelijke kinderopvangorganisatie hierin serieus. Wij werken samen met partners rondom het jonge kind zoals onderwijs en zorg, maar ook sport- en cultuuraanbieders. Samen zorgen we voor een veilige ontwikkelomgeving met gelijke kansen.

Stapsgewijs wordt de nieuwe huisstijl doorgevoerd De komende tijd laat Vlietkinderen zich steeds meer zien in haar nieuwe look and feel. In onze communicatie, maar natuurlijk ook bij onze locaties. Naamborden, vlaggen en allerlei andere uitingen worden aangepast.

Bel ons Plan een rondleiding