NederlandsEngels

Een nieuwe directeur-bestuurder

15-01-2024

Een nieuwe directeur-bestuurder voor Vlietkinderen!
Hieronder het bericht van onze Raad van Toezicht:

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Corina Gielbert vanaf 15 januari 2024 is aangetreden als nieuwe directeur-bestuurder van Vlietkinderen. Met een rijke bestuurlijke achtergrond en een sterke maatschappelijke betrokkenheid is zij gestart in deze uitdagende functie.

In haar voorgaande functie als directeur-bestuurder van het Ouderenfonds heeft Corina de organisatie naar een hoger niveau getild. Daar heeft zij met succes de koers verlegd naar de preventie van eenzaamheid.

Corina staat bekend als een gedreven en daadkrachtige bestuurder. Samenwerking en ondernemerschap staan bij haar voorop. Haar motivatie ligt in het creëren van meerwaarde in het leven van anderen. Dit sluit naadloos aan op de missie van Vlietkinderen, waar gelijke kansen voor ieder kind centraal staat.

De komende periode staat in het teken van warme overdracht en uitgebreide kennismaking met collega’s en partners in de regio. We willen ook van de gelegenheid gebruikmaken om onze waardering uit te spreken aan het managementteam dat Vlietkinderen afgelopen maanden op koers heeft gehouden als tijdelijk bestuur.
Wij kijken vol vertrouwen uit naar een vruchtbare samenwerking.

Met vriendelijke groet,
Marian Dobbe, Patty Wijnen, Stijn Strous en Kim van Eijck
Raad van Toezicht

Bel ons Plan een rondleiding