NederlandsEngels

Een frisse start!

09-02-2021

De heropening van de dag- en peuteropvang locaties had best wat voeten in aarde vanwege aangescherpte protocollen, maar is veel expertise en ervaring aanwezig biij Vlietkinderen om alles na de heropening van de 0-4 locaties (dagverblijven, peuteropvang en VE peuterspeelzalen), weer in goede banen te leiden. 

Jannie, Pedagogisch medewerker bij een van de locaties: "Ook al moesten we even sneeuwschuiven vanmorgen, het was heel fijn om de kinderen weer te kunnen ontvangen en er samen een fijne dag van te maken. Wij hebben het werken met de kinderen gemist!" 

De BSO locaties van Vlietkinderen blijven voorlopig gesloten, met uitzondering van de  Noodopvang.

Vlietkinderen houdt zich strikt aan de maatregelen en adviezen van het RIVM en GGD. Bij een vermoeden van besmetting is het zaak om medewerkers zo snel als mogelijk te laten testen. Gelukkig kunnen onze medewerkers nu ook gebruik maken van voorrang en sneltesten.
Vanzelfsprekend wordt er bij Vlietkindern zeer zorgvuldig omgegaan met hygiëne en gebruiken de medewerkers mondkapjes in het contact met volwassenen. Het dagelijkse contact met ouders verloopt in de meeste gevallen digitaal en/of telefonisch. 

Bel ons Plan een rondleiding