NederlandsEngels

Burgemeester op bezoek!

10-11-2023

Burgemeester en raadslid op bezoek!

Donderdagmiddag 9 november waren Martijn Vroom, burgemeester Leidschendam-Voorburg en raadslid Liesbeth van der Heide (CDA) op bezoek bij Vlietkinderen om nader kennis te maken met elkaar en met één van de kinderopvangorganisaties in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Voor Vlietkinderen was dit kennismakingsgesprek een mooie gelegenheid om te vertellen over de thema’s die de kinderopvang zoal bezighouden.
Vervangend bestuurders Marieke Zweekhorst, manager HR & Pedagogiek en Bjorn Lamet, clusterdirecteur Primair-proces spraken met hen onder andere over de rol van kinderopvang binnen het sociaaldomein van de gemeente. “Het was een geanimeerd gesprek met een inhoudelijke uitwisseling over de thema’s waar Vlietkinderen zich in de gemeente mee bezighoudt.” Aldus Marieke Zweekhorst.
Belangrijke onderwerpen daarin zijn gelijke kansen voor alle kinderen en het bereik van de Voorschoolse Educatie (VE), zodat we de kinderen die dat nodig hebben een steuntje in de rug kunnen geven en een goede start in het basisonderwijs. “Wij proberen echt een partner te zijn van ouders waar het de opvoeding en het opgroeien van kinderen betreft”, vult Bjorn Lamet aan. “We doen het tenslotte samen, onze medewerkers zijn professionals, zij begrijpen wat kinderen en hun ouders nodig hebben.”

Onderschrift foto: van links naar rechts: Liesbeth van der Heide, Martijn Vroom, Marieke Zweekhorst en Bjorn Lamet

Bel ons Plan een rondleiding