NederlandsEngels

Peuterspeelzaal De Ballon

Peuterspeelzaal Voorburg Noord | De Ballon

Bij Peuterspeelzaal Voorburg Noord | De Ballon starten wij ieder dagdeel met een welkomstkring. Allereerst noemen wij de namen van de kinderen en daarna mag een kind samen met onze knuffel Doedel het aantal kinderen gaan tellen.

Wij zien je graag terug op onze locatie!

Voorzieningen:

BuitenspeelplaatsMuziekCultuurSportCreativiteitPiramide
Marleen Kaarsemaker

Locatiemanager

Marleen Kaarsemaker

Praktische informatie over deze opvang

 • Veranderingen bij peuterspeelzalen

  Met ingang van 1 januari 2018 verandert de wet- en regelgeving voor peuterspeelzalen. Klik hier voor actuele informatie over dit onderwerp.

 • Ouderbijeenkomsten van de Ballon

  Om je zoveel mogelijk bij de peuterspeelzaal Voorburg Noord | De Ballon en de projecten te betrekken vindt er aan het begin van ieder project een ouderbijeenkomst plaats. Hier wordt informatie gegeven over hoe de drie weken van een project ingedeeld worden en hoe je ook thuis aan de slag kunt gaan.

  Maandelijks krijg je een nieuwsbrief en de woordenschatlijst van het project. Ieder dagdeel mag je het eerste kwartier samen spelen met jouw kind of een gesprekje aangaan met de pedagogisch medewerkers. Maar uiteraard kun je ook met elkaar te praten, zo ontstaan er vaak leuke banden tussen de ouders onderling.

 • Onze aanpak

  Wij werken met projecten met onderwerpen zoals; ruimte, kleur en vorm, herfst, sinterklaas, kerst, kleding, huis, grootte, tellen, lente, verkeer en water. Wij kunnen door middel van deze projecten de cognitieve, emotionele, motorische en taal- ontwikkeling van de kinderen stimuleren, in de gaten houden en eventuele achterstanden voorkomen.

 • Inspectierapporten
 • Scholen

  De Parachute

Adres

Openingstijden

Maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend 8.30 tot 12:00 uur

De peuterspeelzaal is voor peuters tussen 2,5 en 4 jaar oud.

Neem een kijkje bij "Peuterspeelzaal De Ballon"

Bel ons Plan een rondleiding Ga naar ouderportaal Ga naar ouderportaal