NederlandsEngels

Bedrijfscultuur 

Vertrouwen, respect, mensgerichtheid en samenwerking zijn belangrijke waarden in de bedrijfscultuur van kinderopvang Vlietkinderen. Zij staan voor hoe wij als Vlietkinderen collega’s met elkaar, met klanten (de kinderen en hun ouders) en samenwerkingspartners willen omgaan. Deze waarden zorgen voor onderlinge communicatie, verbondenheid en betrokkenheid bij de organisatie en bij de collega's. Dit zorgt voor het nemen van verantwoordelijkheid, verbinding met onze klanten en het verleggen van onze grenzen. Zo worden vooruitgang en innovatie gestimuleerd. Zelfontwikkeling, integriteit en klantgerichtheid zien wij als kerncompetenties in onze bedrijfscultuur.

Onze medewerkers kiezen voor de bedrijfscultuur van Vlietkinderen

Als medewerker bij Vlietkinderen wordt je steeds gestimuleerd om je te ontwikkelen op je vakgebied. We prikkelen onze medewerkers door hen een uitgebreid scholings- en begeleidingsaanbod aan te bieden. We vinden dit belangrijk om onze pedagogische kwaliteit te waarborgen, zodat we kinderen het beste van onszelf kunnen geven; iedere dag opnieuw.  

Vlietkinderen wil een betrouwbare en inspirerende werkgever zijn voor haar medewerkers. Wij zien graag dat onze medewerkers zich betrokken voelen bij de organisatie. Dat betekent niet alleen een passende beloning en arbeidsvoorwaarden, maar ook volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Aandacht voor de balans tussen werk en privéleven en een veilige en gezonde werkomgeving vinden we vanzelfsprekend en hebben daarom een belangrijke plaats in onze bedrijfscultuur.

Bel ons Plan een rondleiding