NederlandsEngels

Pedagogisch medewerker KDV IKEC De Waterlelie

Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf op IKEC De Waterlelie

min. 25.5 uur  p.w. ±Leidschendam – IKEC De Waterlelie

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de kinderopvang en wil je werken in een kindcentrum? Wil je werken op een verticale groep op ons kinderdagverblijf? Stop dan met zoeken en lees snel verder! Wij hebben twee mooie vacatures voor een bevlogen pedagogisch professional op onze locatie IKEC De Waterlelie.

Profiel                                                                                                           

Houd jij van diversiteit en uitdaging in je werk, in een multiculturele omgeving? En vind je het leuk om samen te werken in een team van opvang en onderwijs professionals? Dan ben jij de pedagogisch medewerker die wij zoeken.

Wat breng jij mee?

  • Je bent in het bezit van een afgeronde relevante opleiding (zie diplomacheck);
  • Een professional die actief de samenwerking opzoekt en graag werkt in teamverband;
  • Jij houdt ervan allerlei activiteiten te bedenken en zet je talenten graag om het beste in kinderen naar boven te halen en ze te laten ontwikkelen;
  • en … je vindt het superleuk om een bijdrage te leveren aan ons IKEC!!

Ons aanbod

  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang, inschaling o.b.v. relevante werkervaring;
  • Aangevuld met extra’s zoals een fietsplan of korting op sporten;
  • Een boeiende afwisselende baan voor minimaal 25,5 uur per week;
  • De ruimte om je te ontwikkelen onder andere in samenwerking met onze intern begeleider kinderopvang;
  • Maar, misschien wel het belangrijkste, wij zijn een superleuke organisatie om bij te werken!

IKEC De Waterlelie is een integraal kind en expertise centrum, ontstaan uit een nauwe samenwerking tussen Pantha Rei en Vlietkinderen kinderopvang.

De omgeving van het kindcentrum is de multiculturele wijk Prinsenhof in Leidschendam. Het gebouw waarin we ‘wonen’ ligt in een prachtig park met heel veel groene speelruimte, waar we samen met de kinderen mooie avonturen kunnen beleven.

Vlietkinderen

Als maatschappelijke kinderopvangorganisatie zijn wij ervan overtuigd dat onze wereld een mooiere plek wordt wanneer iedereen gelijke kansen krijgt om zich te ontwikkelen en wanneer we samen de uitdagingen van nu en de toekomst aanpakken. Ieder kind mag opgroeien tot avonturier, kunstenaar, uitvinder, sporter of wetenschapper, maar bovenal tot wereldburger.

Daarom streven we bij Vlietkinderen ernaar dat iedereen mee mag doen. Met avonturen om jezelf en de wereld te ontdekken en je zo te ontwikkelen. We bieden kinderen een warme, veilige omgeving, waarin ze zichzelf kunnen zijn. Met plezier, professionaliteit en vertrouwen helpen we hen op weg. En uitdagingen vragen om lef en eigen keuzes maken, vallen is zichzelf kunnen zijn. Met plezier, professionaliteit en vertrouwen helpen we hen op weg. En uitdagingen vragen om lef en eigen keuzes maken, vallen is niet erg – bij Vlietkinderen helpen we je weer op te staan. Elke dag een stap vooruit. Elke dag een nieuw avontuur. De toekomst wacht.

Ga je mee?

Interesse?

Solliciteer dan direct via solliciteren@vlietkinderen.nl, graag ontvangen wij jouw CV, motivatie en eventuele behaalde relevante diploma’s.

Heb je vragen? Neem contact op met Maarten Sloof, manager kindercentrum via m.sloof@vlietkinderen.nl of 06-14380688.

Wij kijken naar je uit!

Solliciteer nu Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding Ga naar ouderportaal Ga naar ouderportaal