NederlandsEngels

Pedagogisch medewerker BSO Zeppelin

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in de kinderopvang? En zit pedagogisch handelen en communiceren in je bloed? Dan zoeken we jou!  

Pedagogisch medewerker BSO De Zeppelin (17 uur)

Jij gaat als pedagogisch medewerker aan de slag met de ontwikkeling van kinderen op de buitenschoolse opvang. Je bent hier elke dag bewust mee bezig door op een creatieve manier invulling te geven aan een avontuurlijk dagprogramma van de kinderen. Jij ontwikkelt jezelf en zet je eigen talent in om het beste uit de kinderen te halen. Daarnaast geef je de kinderen na een schooldag een fijne plek om te ontspannen of juist in te spannen. Afhankelijk van wat het kind nodig heeft.

Wij zoeken:

  • Een medewerker in het bezit van een afgeronde relevante opleiding (zie diplomacheck);
  • Een professional die goed weet aan te sluiten op wat de kinderen nodig hebben;
  • Iemand die enthousiast, actief en betrokken is, met een groot hart voor kinderen;
  • Een flexibele collega die goed kan samenwerken en kan communiceren met ouders/verzorgers en collega’s.

Wij bieden jou:

Een superleuke organisatie om bij te werken waar leren en ontwikkelen hoog in het vaandel staat! Verder bieden wij:

  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang (inschaling schaal 6 o.b.v. (relevante) werkervaring;
  • Aangevuld met extra’s zoals een fietsplan en korting op sporten;
  • Een boeiende baan voor 17 uur per week;
  • Een contract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd bij o.a. goed functioneren;
  • De ruimte om je te ontwikkelen Veel eigen verantwoordelijkheid;
  • Ruimte om activiteiten en ideeën te ontplooien.

En het belangrijkste, een organisatie die volop in ontwikkeling is en kijkt naar groeimogelijkheden vanuit onze kernwaarden Echt, Avontuur en Samen!

Is je belangstelling gewekt? Solliciteer dan direct via solliciteren@vlietkinderen.nl, graag ontvangen wij jouw CV, motivatie en eventuele behaalde relevante diploma’s.

Heb je nog vragen, neem dan contact met me op met Sonja Bernhart, 0649370168 of s.bernhart@vlietkinderen.nl.

De Zeppelin is gevestigd in het pand van basisschool St. Maarten in de wijk Voorburg Oud. We hebben een goede samenwerking met deze school. Net als met Peuterspeelzaal St. Maarten, die bij ons 'inwonen'. De Zeppelin heeft een eigen entree vanaf het schoolplein maar we kunnen ook binnendoor. Buitenschoolse opvang De Zeppelin is een locatie voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar.

Vlietkinderen

Als maatschappelijke kinderopvangorganisatie zijn wij ervan overtuigd dat onze wereld een mooiere plek wordt wanneer iedereen gelijke kansen krijgt om zich te ontwikkelen en wanneer we samen de uitdagingen van nu en de toekomst aanpakken. Ieder kind mag opgroeien tot avonturier, kunstenaar, uitvinder, sporter of wetenschapper, maar bovenal tot wereldburger.

Daarom streven we bij Vlietkinderen ernaar dat iedereen mee mag doen. Met avonturen om jezelf en de wereld te ontdekken en je zo te ontwikkelen. We bieden kinderen een warme, veilige omgeving, waarin ze zichzelf kunnen zijn. Met plezier, professionaliteit en vertrouwen helpen we hen op weg. En uitdagingen vragen om lef en eigen keuzes maken, vallen is zichzelf kunnen zijn. Met plezier, professionaliteit en vertrouwen helpen we hen op weg. En uitdagingen vragen om lef en eigen keuzes maken, vallen is niet erg – bij Vlietkinderen helpen we je weer op te staan. Elke dag een stap vooruit. Elke dag een nieuw avontuur. De toekomst wacht.

Ga je mee?

 

 

Wij kijken naar je uit!

Solliciteer nu Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding Ga naar ouderportaal Ga naar ouderportaal