NederlandsEngels

Klantenservice zoekt een nieuwe collega!

Vlietkinderen, een professionele, middelgrote kinderopvangorganisatie in de Randstad, heeft plaats voor een  

Medewerker Klantenservice voor de afdeling Klant en Markt 

24-32 uur per week.

Vlietkinderen groeit en daarmee groeit ook de hoeveelheid klantcontacten. Om het servicelevel hoog te houden en onze klanten goed van dienst te kunnen blijven, zoeken we een medewerker klantenservice. 

Ben jij:

  • klant- en resultaatgericht;
  • het luisterende oor en kan je goed meedenken met de klant;
  • de prettige stem die onze klanten graag horen als ze ons bellen;
  • proactief, verantwoordelijk, zelfstandig en onder druk je beste zelf.

Ontglipt geen d of t jou? Dus ben jij mondeling en schriftelijk goed in het Nederlands? En deins jij niet terug om gesprekken in het Engels te voeren als ook mails in het Engels te beantwoorden? Dan zoeken wij jou!

Wat houdt de functie in?

Jij bent het visitekaartje voor onze klanten! Je staat onze (potentiële) klanten te woord, informeert en adviseert hen over opvang bij Vlietkinderen. Door jouw klantgerichte instelling met een commerciële insteek, weet jij klanten voor onze organisatie te enthousiasmeren. Door jouw planning- en plaatsing-skills realiseer je een optimale kindbezetting op ‘jouw’ locaties. Dit in samenspraak met de managers van die locaties.

Deze superleuke baan is voor 24-32 uur per week. Het rooster maken we in overleg. Hierbij is het mogelijk om een deel van je tijd thuis te werken.

Je maakt onderdeel uit van een gezellig team in een professionele en ongedwongen werkomgeving. 

Voorwaarden:

  • Mbo-4 werk- en denkniveau;
  • Goede kennis van het Office-pakket (Outlook, Word, Excel). Kennis van kindplanning pakketten is een pré;
  • Kennis van de Wet Kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzalen.

Interesse?

Solliciteer dan direct via solliciteren@vlietkinderen.nl, graag ontvangen wij jouw CV en motivatie.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Monique Beijer, senior Klantenservice & Verkoop, op 070 317 59 59 of per email m.beijer@vlietkinderen.nl. 

Vlietkinderen

Vlietkinderen biedt op 25 locaties met circa 350 medewerkers alle vormen van kinderopvang aan ouders met kinderen van 0 tot 13 jaar, in de regio Leidschendam-Voorburg en Den Haag (Leidschenveen). Wij willen meerwaarde bieden in de opvoeding en tijdens het opgroeien van kinderen. Wij dagen kinderen uit om zichzelf en de wereld te ontdekken, dat doen wij vanuit onze drie kernwaarden: echt, avontuur en samen.  Intensieve samenwerking met ouders en partners is voor ons vanzelfsprekend. We zijn een betrouwbare, maatschappelijke onderneming.

Onze medewerkers hebben de blik naar buiten, zijn continu in ontwikkeling en zijn gericht op uitdaging voor zichzelf en de kinderen. Anderzijds zoeken ze de stabiliteit en ‘huiselijkheid’ van een aantrekkelijke werkgever. De continue ontwikkeling van medewerkers heeft onze volle aandacht, dit past bij de lerende organisatie die we graag willen zijn. Onze marktpositie als stabiele kinderopvangaanbieder én werkgever willen we verstevigen door de kennis van de klant en de medewerker te vergroten door onze medewerkers bewust te laten zijn van hun professionele rol in het proces.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs. 

Wij kijken naar je uit!

Solliciteer nu Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding Ga naar ouderportaal Ga naar ouderportaal