NederlandsEngels

HR adviseur bij Vlietkinderen

HR adviseur (28-32 uur)

Als maatschappelijke kinderopvangorganisatie bieden wij dagelijks opvang en ontwikkeling voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Dit doen we samen met onze partners uit het onderwijs en jeugdzorg. Wij zijn een ontwikkelingsgerichte, professionele organisatie en volop in beweging. Onze managers stimuleren hun teams om dagelijks een rijke ontwikkelomgeving te bieden aan de kinderen.

Vanuit de afdeling HR & Pedagogiek bieden we expertise, ondersteunen en adviseren wij de managers en medewerkers. Onze HR Adviseurs doen dit op operationeel, tactisch en strategisch niveau bij allerhande HR vraagstukken. Wegens het vertrek van één van de HR adviseurs is er ruimte voor nieuwe collega.


Functieomschrijving:
Als HR Adviseur ben je de business partner van het lijnmanagement. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en ondersteunt de managers bij de uitvoering en implementatie van het HR beleid. Daarom ben je regelmatig op onze locaties zodat je weet wat er speelt in onze organisatie. Je fungeert als klankbord, signaleert en denkt proactief mee over personele ontwikkelingen en de integrale benadering van vraagstukken. Meten is weten en dus verzamel, analyseer en stel je benodigde managementinformatie beschikbaar.
Je bent mede beleidsmaker ten aanzien van HR gerelateerde zaken, je zorgt voor implementatie en de uitvoering hiervan. Natuurlijk altijd in afstemming met alle betrokkenen. In projectgroepen functioneer je als projectleider inzake HR-gerelateerde onderwerpen en je participeert als specialist bij organisatiebrede projecten. 

Wat hebben wij jou te bieden? 
Je komt te werken in een (best) jong team, waar humor en het ‘wij-gevoel’ belangrijk is. Onze organisatie en branche is volop in beweging en biedt mooie toekomstperspectieven zowel inhoudelijk als in persoonlijke groei. Daarnaast bieden we je ook: 

  • Een verantwoordelijke, zelfstandige rol in een financieel gezonde en dynamische organisatie.
  • Je bent onderdeel van de afdeling HR & Pedagogiek.
  • Wij werken op een hybride manier. Dat bekent dat we thuiswerken en werken op kantoor/ locaties afwisselen afhankelijk van de aard van het werk.
  • Deelname aan het leiderschapsprogramma Ruimte voor groei.
  • De functie is gewaardeerd in schaal 10 cao kinderopvang.

Gewenste kandidaat:
Je bent klantgericht, makkelijk benaderbaar, hebt gevoel voor humor en je beschikt natuurlijk over uitstekende adviesvaardigheden. Je analytisch vermogen combineer je met een proactieve, doortastende houding. In je rol als HR Adviseur voer je op een coachende wijze en in verbinding met de ander, de gesprekken die gevoerd moeten worden. 

We vragen:

  • Een afgeronde Hbo-opleiding op het gebied van Human Resources.
  • Minimaal 5 jaar ervaring als HR Adviseur.
  • Bij voorkeur ervaring als HR Adviseur in de dienstensector.
  • Goede digitale vaardigheden is een must.
  • Kennis van Afas is een pré.

We bieden je een inspirerende werkomgeving en uitgebreide ontwikkelkansen. Heb jij ambities om je verder te ontwikkelen dan komen wij heel graag met je in gesprek over de mogelijkheden. 

Heb je belangstelling, wil je meer weten? 

Neem contact op met Marieke Zweekhorst via  06-14939259 of mail naar solliciteren@vlietkinderen.nl

Sluitingsdatum: 15 juli 2021.

 

Wij kijken naar je uit!

Solliciteer nu Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding Ga naar ouderportaal Ga naar ouderportaal