NederlandsEngels

Combi Pedagogisch medewerker KDV en onderwijs Trampoline

Combi Pedagogisch medewerker KDV (peuteropvang 2-4 jaar) en onderwijs

Jij gaat werken in ons kinderdagverblijf, met kinderen tussen 2 en 4 jaar. Je bent elke dag bewust bezig met de ontwikkeling van onze peuters, door op een creatieve manier invulling te geven aan het dagprogramma van de kinderen. Dit doe je naast de basis verzorging van de kinderen. Jij biedt de kinderen rust en veiligheid door te kijken naar de signalen van elk kind en daar op de juiste manier op te reageren. Jij ontwikkelt jezelf en zet je eigen talent in om het beste uit de kinderen te halen.

Heb jij daarnaast een kunstzinnige achtergrond, in de vorm van een opleiding óf passie, op het gebied van drama/dans/kunst/muziek/sport etc.? Dan kunnen we jou, naast het werken in de peutergroep, uren aanbieden om deze kwaliteiten te gaan delen met de kinderen binnen ons gehele kindcentrum, zodat kinderen hun eigen talenten kunnen gaan ontdekken.

Wij vragen van jou:

 • Een afgeronde relevante opleiding (zie diploma check);
 • Je bent een echte professional en sluit aan bij wat de kinderen nodig hebben;
 • Enthousiast en betrokken;
 • Je bent flexibel en je kunt goed samenwerken;
 • Goed kunnen communiceren met ouders/verzorgers en collega’s.
 • Passie voor kunst en cultuur, met daarin een specifiek talent

Wij bieden jou:

Een superleuke organisatie om bij te werken, waar leren en ontwikkelen hoog in het vaandel staat! Bij ons kun jij je talenten inzetten en verder ontwikkelen, daar krijg jij de ruimte voor. Natuurlijk naast al die leuke collega’s.

En we bieden je:

 • Een boeiende baan voor 25-30 uur per week; 
 • Een jaarcontract met zicht op verlenging bij o.a. goed functioneren;
 • Extra arbeidsvoorwaarden, zoals voordelig aanschaffen van een fiets, een sportabonnement, weekend weg of Hello Fresh pakket;
 • De ruimte om je talenten te ontwikkelen o.a. in samenwerking met onze pedagogisch coach;
 • Veel eigen verantwoordelijkheid.

En het belangrijkste, een organisatie die volop in ontwikkeling is en kijkt naar groeimogelijkheden vanuit onze kernwaarden Echt, Avontuur en Samen! Ga je mee?

Kindcentrum Trampoline

In de mooie groene wijk Duivenvoorde in gemeentekern Leidschendam vind je Kindcentrum Trampoline, een fantastisch nieuw gebouw voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar, dat ruimte biedt aan onderwijs en opvang onder één dak.

Een kindcentrum waar ieder kind gezien wordt en waar een bevlogen team werkt aan doorgaande leer/ontwikkellijnen om alle kinderen een kans te geven op een goede start op weg naar de toekomst. Alles onder één dak: onderwijs, dag- en buitenschoolse opvang en peuteropvang. De opvang wordt georganiseerd met de vertrouwde kwaliteit van Vlietkinderen, het onderwijsdeel valt onder het bestuur van Lucas onderwijs.

Vlietkinderen

Vlietkinderen is een professionele kinderopvangorganisatie met kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvanglocaties in Leidschendam-Voorburg en Den Haag. 

Wij bieden kinderen een veilige, plezierige omgeving voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Dit garanderen we door het leveren van goede kwaliteit, in een veilige omgeving, met gekwalificeerde pedagogische medewerkers én een divers en ontwikkelingsgericht aanbod van spel en activiteiten, toegerust op de verschillende leeftijden. 

Lucas Onderwijs

Lucas Onderwijs is een dynamische en betrokken stichting voor bijzonder en openbaar primair en voortgezet onderwijs. Wij werken vanuit de visie dat ieder kind recht heeft op het best denkbare onderwijs, om zich te kunnen ontwikkelen tot een zelfbewuste, verantwoordelijke en kansrijke burger. We stimuleren onze scholen dit te bieden binnen de kaders van onze filosofie 'Vrijheid in verbondenheid'. Het best denkbare onderwijs willen we vormgeven door samen te werken vanuit waarden die zijn ontleend aan de christelijke geloofsgemeenschap. We willen aantrekkelijk onderwijs bieden dat zich onderscheidt door ontwikkeling, aandacht voor kwaliteit, goede zorg voor de medewerkers en solidariteit met kansarmen. Dit doen we in actief partnerschap met de maatschappelijke omgeving en met ruimte voor de diversiteit van al onze scholen.

Interesse?

Is je belangstelling gewekt? Solliciteer dan direct via solliciteren@vlietkinderen.nl. Heb je vragen over de vacature? Stel deze aan Femke Stadhouders, 0614535625.

Wij kijken naar je uit!

Solliciteer nu Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding Ga naar ouderportaal Ga naar ouderportaal