NederlandsEngels

Pedagogisch medewerker KDV (peuteropvang 2-4 jr) KC Trampoline

Pedagogisch medewerker KDV (peuteropvang 2-4 jaar) Kindcentrum Trampoline - 27 uur.

Jij gaat werken in ons kinderdagverblijf, met kinderen tussen 2 en 4 jaar. Je bent elke dag bewust bezig met de ontwikkeling van onze peuters, door op een creatieve manier invulling te geven aan het dagprogramma van de kinderen. Dit doe je naast de basis verzorging van de kinderen. Jij biedt de kinderen rust en veiligheid door te kijken naar de signalen van elk kind en daar op de juiste manier op te reageren. Jij ontwikkelt jezelf en zet je eigen talent in om het beste uit de kinderen te halen.

Wij vragen van jou:

 • Een afgeronde relevante opleiding (zie diploma check);
 • Je bent een echte professional en sluit aan bij wat de kinderen nodig hebben;
 • Enthousiast en betrokken;
 • Je bent flexibel en je kunt goed samenwerken;
 • Goed kunnen communiceren met ouders/verzorgers en collega’s.
 • Passie voor kunst en cultuur, met daarin een specifiek talent

Wij bieden jou: een superleuke organisatie om bij te werken, waar leren en ontwikkelen hoog in het vaandel staan! Bij ons kun jij je talenten inzetten en verder ontplooien, daar krijg jij de ruimte voor. Natuurlijk naast al die leuke collega’s.

En daarnaast bieden we je:

 • Een boeiende baan voor 27uur per week;
 • Een jaarcontract met zicht op verlenging bij o.a. goed functioneren;
 • Extra arbeidsvoorwaarden, zoals voordelig aanschaffen van een fiets, korting op je sportabonnement of museumjaarkaart ;
 • De ruimte om je talenten te ontwikkelen o.a. in samenwerking met onze pedagogisch coach;
 • Veel eigen verantwoordelijkheid.

En het belangrijkste, een organisatie die volop in ontwikkeling is en kijkt naar groeimogelijkheden vanuit onze kernwaarden Echt, Avontuur en Samen! Ga je mee?

Kindcentrum Trampoline

In de mooie groene wijk Duivenvoorde in gemeentekern Leidschendam vind je Kindcentrum Trampoline, een fantastisch nieuw gebouw voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar, dat ruimte biedt aan onderwijs en opvang onder één dak.

Een kindcentrum waar ieder kind gezien wordt en waar een bevlogen team werkt aan doorgaande leer/ontwikkellijnen om alle kinderen een kans te geven op een goede start op weg naar de toekomst. Alles onder één dak: onderwijs, dag- en buitenschoolse opvang en peuteropvang. De opvang wordt georganiseerd met de vertrouwde kwaliteit van Vlietkinderen, het onderwijsdeel valt onder het bestuur van Lucas onderwijs.

Vlietkinderen is een professionele kinderopvangorganisatie met kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvanglocaties in Leidschendam-Voorburg en Den Haag.

Wij bieden kinderen een veilige, plezierige omgeving voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Dit garanderen we door het leveren van goede kwaliteit, in een veilige omgeving, met gekwalificeerde pedagogische medewerkers én een divers en ontwikkelingsgericht aanbod van spel en activiteiten, toegerust op de verschillende leeftijden.

Is je belangstelling gewekt? Solliciteer dan direct via solliciteren@vlietkinderen.nl. Heb je vragen over de vacature? Stel deze aan Femke Stadhouders, 0614535625.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij kijken naar je uit!

Solliciteer nu Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding Download foto's en schriftje Download foto's en schriftje