NederlandsEngels

Pedagogisch medewerker BSO Trampoline

Wij zoeken een Pedagogisch medewerker BSO (20-30 uur), voor Kindcentrum Trampoline in Leidschendam.

Ben jij avontuurlijk, energiek en sportief? Word jij enthousiast van samenwerken aan de ontwikkeling van en met kinderen? Lees dan deze vacature!

 

Jij gaat werken op de buitenschoolse opvang (BSO) met de mogelijkheid om daarnaast te werken in de basisschool met wie we samenwerken in dit kindcentrum. Jij zorgt ervoor dat kinderen na een schooldag een plek hebben waar zij zich thuis voelen, plezier kunnen maken en op avontuur kunnen gaan.


Wij nemen de kinderen mee op avontuur, door actief, sportief en creatief met hen aan de slag te gaan. Daarnaast zorgen we ervoor dat de kinderen krijgen wat zij individueel nodig hebben, om zich optimaal te kunne ontwikkelen, zodat ze de volgende dag weer met plezier naar de BSO toe komen.

 

Wij vragen van jou

• Een afgeronde relevante opleiding en veel ervaring in het vak;

• Je bent een echte professional en sluit aan bij wat de kinderen nodig hebben;

• Enthousiast en betrokken;

• Je bent flexibel en je kunt goed samenwerken;

• Goed kunnen communiceren met ouders/verzorgers en collega’s.

• Veel inspiratie en creativiteit, zodat je, samen met je collega’s, avontuurlijke en spannende activiteiten programma’s neer kunt zetten.

 

Wij bieden jou:

Een super leuke organisatie om bij te werken waar leren en ontwikkelen hoog in het vaandel staat! En we bieden jou:

• De ruimte om je talenten te ontwikkelen o.a. in samenwerking met onze pedagogisch coach;

• Veel eigen verantwoordelijkheid;

• Een boeiende baan voor 20-30 uur per week;

• Een jaarcontract met zicht op verlenging bij o.a. goed functioneren;

• Arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang (inschaling schaal 6 o.b.v. (relevante) werkervaring;

• En ook extra arbeidsvoorwaarden, zoals voordelig aanschaffen van een fiets, een sportabonnement, weekend weg of  een Hello Fresh pakket!

En dan nog het belangrijkste, je gaat werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is en kijkt naar groeimogelijkheden vanuit onze kernwaarden: Echt, Avontuur en Samen! Ga je mee?

Is je belangstelling gewekt? Solliciteer dan direct via solliciteren@vlietkinderen.nl, graag ontvangen wij jouw CV, motivatie en eventuele behaalde relevante diploma’s.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Femke Stadhouders, manager kindcentrum, via 06-14 53 56 25

 

Vlietkinderen

Vlietkinderen is een professionele kinderopvangorganisatie met kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvanglocaties in Leidschendam-Voorburg en Den Haag.

Wij bieden kinderen een veilige, plezierige omgeving voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Dit garanderen we door het leveren van goede kwaliteit, in een veilige omgeving, met gekwalificeerde pedagogische medewerkers én een divers en ontwikkelingsgericht aanbod van spel en activiteiten, toegerust op de verschillende leeftijden.

 

Wij kijken naar je uit!

Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding Ga naar ouderportaal Ga naar ouderportaal