NederlandsEngels

Vacature | Pedagogisch Medewerkers | Kindcentrum Pukkie Vlietkinderen

Bij Kindcentrum Pukkie is voor kinderen veel te beleven. Het is een begrip in Voorburg, een ‘stand alone’ kinderdagverlijf midden in een gezellige woonwijk.

Wij zoeken twee Pedagogisch Medewerkers die graag de samenwerking opzoeken, want we zijn één (1) team. Met elkaar zorgen we iedere dag weer dat de kinderen de beste, fijnste dag bij ons beleven.

Jij houdt van plezier maken, verzorgen, spelen en allerlei activiteiten bedenken en wilt je talenten graag inzetten en daarmee het beste in de kinderen naar boven halen op ons kinderdagverblijf. Daarbij kan je goed communiceren met ouders/verzorgers. Dan zijn wij op zoek naar jou.

De vacature op de rode groep betreft 36 uur op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

De vacature op de blauwe groep betreft 27-36 uur, dagen in overleg.

Wij bieden je ruimte om je talenten te ontwikkelen en je kennis te verbreden. Daarnaast hebben wij een fietsplan en de mogelijkheid tot korting op je sportabonnement of museumjaarkaart. Maar, misschien wel het belangrijkste, wij zijn een superleuke organisatie om bij te werken!

Solliciteer NU via solliciteren@vlietkinderen.nl

Meer informatie nodig?
Check onze website of neem contact op met Marleen Kaarsemaker via m.kaarsemaker@vlietkinderen.nl of via 06 51 78 38 47 of via 070 317 59 59.

Wij kijken naar je uit!

Solliciteer nu Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding Ga naar ouderportaal Ga naar ouderportaal