Aanmelden
Rondleiding aanvragen
Onze locaties
Vacatures

Vacature - Kindcentrum 't Kompas (BSO & Flex-medewerker)

Werken met kinderen is echt iedere dag anders!

Ben jij op zoek naar een afwisselende job? En kun jij goed werken met kinderen tussen 0 en 13 jaar? Dan hebben wij een superleuke baan voor jou!

Kindcentrum ’t Kompas

Zoekt een pedagogisch medewerker voor de Buitenschoolse Opvang, in combinatie met tussenschoolse opvang. Je vaste werkdagen zijn maandag en donderdag op de BSO en TSO. Als je daarnaast flexibel inzetbaar bent op dinsdag, woensdag en vrijdag bieden wij je 20 contracturen per week.

Jij bent:

  • In het bezit van een diploma erkend in de CAO Kinderopvang (o.a. kindgerichte opleiding CAO Kinderopvang, Sport en Bewegen, PW niveau 3 of 4 of SPH).
  • een teamspeler, dynamisch, enthousiast, verantwoordelijk, zelfstandig en flexibel.

Wij bieden jou:

  • Een fijne collegiale werksfeer in een leuk team.
  • Na je tijdelijke arbeidsovereenkomst de mogelijkheid tot een arbeidsovereenkomst een onbepaalde tijd. Je kunt deelnemen aan ons fietsplan en we doen een bijdrage in je (actieve) sportcontributie of museumjaarkaart.
  • Salariëring in overeenstemming met CAO Kinderopvang, schaal 6 (Indicatie: bij een fulltime werkweek van 36 uur bedraagt het salaris tussen € 2037 - € 2711 per maand. Dit is afhankelijk van je ervaringsjaren.)

Solliciteer via een email naar solliciteren@vlietkinderen.nl met je motivatie en CV. Meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Chantal Roodakkers, clustermanager, op 06 12 62 88 97, of via c.roodakkers@vlietkinderen.nl