Aanmelden
Rondleiding aanvragen
Onze locaties
Vacatures

Vacature - Werving Centrale Ouderraad

Denk mee, praat mee, doe mee!

De Centrale Ouderraad (COR) van Vlietkinderen heeft dringend nieuwe leden nodig! Vlietkinderen groeit en er speelt veel. De COR is een belangrijk orgaan waar ouders hun medezeggenschap laten gelden en een adviserende taak hebben richting de directie van Vlietkinderen.

De Centrale Ouderraad wordt gevoed én gevuld door leden van de oudercommissies (DOC) van de locaties. Ken jij, of ben jij zelf iemand die graag op strategisch niveau meedenkt en meepraat, over onderwerpen zoals het pedagogisch beleid, de tarieven en de vorming van integrale kind centra? En dat in een organisatie en een branche die altijd in beweging is? Neem dan NU contact met ons op!

Meld je NU aan als lid voor de Centrale Ouderraad.

We zijn op zoek naar betrokken ouders, die bereid zijn om 6 keer per jaar bij elkaar te komen op een woensdagavond. Nieuwsgierig geworden of heb je nog vragen, voel je vrij om aan te haken bij onze eerste volgende vergadering op 26 september aanstaande om 20.00 uur. Dan kun je alvast een beetje ‘proeven’ aan het werk van de COR.

Om contact op te nemen voor meer informatie, of als je wilt aan haken bij de eerstvolgende vergadering, stuur een email naar de voorzitter van de COR, centrale_ouderraad@vlietkinderen.nl.

De Centrale Ouderraad

Helen van Rooijen