NederlandsEngels

ZZP Pedagogisch professional BSO

ZZP pedagogisch medewerkers Vliegende Brigade BSO (invalpool)

Ben jij op zoek naar een leuke opdracht als pedagogisch medewerker in de kinderopvang? Ben je werkzaam als ZZP’er en daarom flexibel inzetbaar op verschillende locaties? Lees snel verder!     

Uren in overleg. Locatie: Voorburg-Leidschendam-Den Haag                                                                                                   

Wat ga je doen?

Als zelfstandig professional werk je als pedagogisch medewerker in de kinderopvang en begeleid je groepen kinderen in een buitenschoolse opvang (BSO). Jij zorgt ervoor dat Vlietkinderen in tijden van arbeidsmarktkrapte kan beschikken over een vaste pool van flexibele professionals zonder tussenkomst van een bureau. Samen met onze vaste medewerkers zorg jij continuïteit op onze locaties waardoor de kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien.

Wil jij de ene week 1 dienst werken maar de week erop graag 4 diensten? Dat kan! In onze vliegende brigade (invalpool) bieden we je deze mogelijkheid. Wij hebben verschillende diensten op verschillende dagen en locaties, zodat jij zelf kunt kiezen waar en wanneer je werkt. Daarnaast is het ook mogelijk om voor een langere periode een vast aantal dagen per week op een openstaande vacature/ zwangerschapsverlof te worden ingezet.

Wat breng jij mee?

 • Je bent in het bezit van een afgeronde relevante opleiding en hebt minimaal 2 jaar ervaring (zie diplomacheck);
 • Je staat ingeschreven in het Personenregister Kinderopvang;
 • Je bent een ondernemer en voldoet aan alle wet- en regelgeving om als ZZP’er aan de slag te gaan. Je hebt tevens een bedrijfs- en aansprakelijkheidsverzekering;
 • Je bent een professional die weet perfect aan te sluiten op wat de kinderen nodig hebben;
 • Je bent enthousiast, betrokken, verantwoordelijk, zelfstandig en kunt goed samenwerken;
 • Je bent betrouwbaar, komt op tijd en bent het visitekaartje voor onze organisatie.

Note: Indien jij aangesloten bent bij Tadaah!, of in de afgelopen 12 maanden aangesloten bent geweest, is het niet mogelijk om als ZZP’er bij ons te komen werken buiten Tadaah! om (zie algemene voorwaarden Tadaah!). Je kan wel solliciteren op een andere vacature om bij ons in dienst te treden.

Ons aanbod

 • Een overeenkomst van opdracht;
 • Een goed ZZP-uurtarief;
 • Flexibiliteit en vrijheid;
 • Maar, misschien wel het belangrijkste, wij zijn een superleuke organisatie om voor te werken!

Vlietkinderen

Als maatschappelijke kinderopvangorganisatie zijn wij ervan overtuigd dat onze wereld een mooiere plek wordt wanneer iedereen gelijke kansen krijgt om zich te ontwikkelen en wanneer we samen de uitdagingen van nu en de toekomst aanpakken. Ieder kind mag opgroeien tot avonturier, kunstenaar, uitvinder, sporter of wetenschapper, maar bovenal tot wereldburger.

Daarom streven we bij Vlietkinderen ernaar dat iedereen mee mag doen. Met avonturen om jezelf en de wereld te ontdekken en je zo te ontwikkelen. We bieden kinderen een warme, veilige omgeving, waarin ze zichzelf kunnen zijn. Met plezier, professionaliteit en vertrouwen helpen we hen op weg. Elke dag een stap vooruit. Elke dag een nieuw avontuur. De toekomst wacht.

Ga je mee?

Kom jij onze vliegende brigade versterken?

Solliciteer dan direct via werkenbij@vlietkinderen.nl, graag ontvangen wij jouw CV en korte motivatie voor deze opdracht.

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Michelle van Die via m.vandie@vlietkinderen.nl of 06 149 50 271.

 • n.t.b.

Wij kijken naar je uit!

Solliciteer nu Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding Download foto's en schriftje Download foto's en schriftje