NederlandsEngels

Pedagogisch medewerker KDV Pinkeltje

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in de kinderopvang? En zit pedagogisch handelen en communiceren in je bloed en werk je graag in een goed op elkaar ingespeeld team? Dan zoeken we jou!

Want we hebben een vacature voor Pedagogisch medewerker bij kinderdagverblijf Pinkeltje 27-36 uur in Voorburg. Dit KDV bstaat al 50(!) jaar en het team en de kinderen hebben onlangs hun nieuwe, duurzaam gebouwde, locatie betrokken. Een hele fijn plek om te werken, zowel binnen als buiten! 
Wij zijn niet alleen van 'opvang' maar vooral ook van kindontwikkeling. Wij dagen de kinderen uit om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken!

Jij gaat als pedagogisch medewerker aan de slag met de ontwikkeling van de kinderen bij Pinkeltje. Je bent hier elke dag bewust mee bezig door op een positieve en creatieve manier invulling te geven aan het dagprogramma van de kinderen. Dit doe je naast de basis verzorging van de kinderen. Jij biedt de kinderen rust en veiligheid door te kijken naar de signalen van elk kind en daar op de juiste manier op te reageren. Jij ontwikkelt jezelf en zet je eigen talent in om het beste uit de kinderen te halen.

Jij bent:

· In het bezit van een afgeronde relevante opleiding (zie diplomacheck);

· Een professional en weet perfect aan te sluiten op wat de kinderen nodig hebben;

· Enthousiast, lief en betrokken, met een groot hart voor kinderen;

· Flexibel en kunt goed samenwerken;

· Goed in het communiceren met ouders/verzorgers en collega’s.

Wij bieden jou:

Een superleuke organisatie om bij te werken waar leren en ontwikkelen hoog in het vaandel staat! Je gaat werken op een nieuw ingerichte locatie waar zowel persoonlijke- als pedagogische ontwikkeling belangrijk is. Plezier staat daarbij voorop!

Verder bieden wij:

· Arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang (inschaling schaal 6 o.b.v. (relevante) werkervaring.

· Aangevuld met extra’s zoals een fietsplan en korting op sporten.

· Een boeiende baan voor 27-36 uur per week (in overleg bepalen wij de uren).

· Een jaarcontract met zicht op verlenging bij o.a. goed functioneren.

· De ruimte om je te ontwikkelen o.a. in samenwerking met onze pedagogisch coach.

· Veel eigen verantwoordelijkheid.

En het belangrijkste, een organisatie die volop in ontwikkeling is en kijkt naar groeimogelijkheden vanuit onze kernwaarden Echt, Avontuur en Samen! Ga je mee? Is je belangstelling gewekt? Stuur je motivatiebrief met CV naar solliciteren@vlietkinderen.nl.

Wil je meer informatie over de vacature, neem dan contact op met Nanda Meulmeester, manager Kindcentrum, n.meulmeester@vlietkinderen.nl of 0624489028.

Wij kijken naar je uit!

Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding Ga naar ouderportaal Ga naar ouderportaal