NederlandsEngels

Vacature | 2 pedagogisch medewerkers voor het KDV

Bij Kindcentrum Splash is voor kinderen veel te beleven. Het is een kleinschalige en knusse locatie met een uitgebreid activiteitenaanbod.

Wij zoeken verantwoordelijke en zelfstandige pedagogisch medewerkers die graag de samenwerking opzoeken. Jij houdt van plezier maken, verzorgen, spelen en allerlei activiteiten bedenken en wilt je talenten graag inzetten en daarmee het beste in de kinderen naar boven halen op ons kinderdagverblijf. Daarbij kan je goed communiceren met ouders/verzorgers. Dan zijn wij op zoek naar jou.

De vacature betreft 18 uur, op maandag en woensdag, en 27 uur op dinsdag, woensdag en donderdag. Beide vanaf 26 oktober.

Wij bieden je ruimte om je talenten te ontwikkelen en je kennis te verbreden. Daarnaast hebben wij een fietsplan en de mogelijkheid tot korting op je sportabonnement of museumjaarkaart. Maar, misschien wel het belangrijkste, wij zijn een superleuke organisatie om bij te werken!

Solliciteer NU via solliciteren@vlietkinderen.nl

Meer informatie nodig?
Check onze website of neem contact op met Chantal Roodakkers via c.roodakkers@vlietkinderen.nl 06 12 62 88 97 of via 070 317 59 59.

Wij kijken naar je uit!

Solliciteer nu Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding Ga naar ouderportaal Ga naar ouderportaal