NederlandsEngels

Wij zoeken een Pedagogisch medewerker BSO met een groen hart!

Profiel

Steek jij graag je handen uit de mouwen? Heb jij passie voor de natuur en kun je deze passie overbrengen op de kinderen in ons Kindcentrum?
Ben jij Jij braag buiten, fysiek bezig en hou je van dieren?  Natuurlijk ben je ook zelfstandig, verantwoordelijk en vooral betrokken, energiek en enthousiast...
Kun je dit allemaal met ja beantwoorden? Dan is deze baan perfect voor jou! 

Wij vragen

  • In het bezit van een afgeronde relevante opleiding (zie diplomacheck) ;
  • Een professional en je weet perfect aan te sluiten op wat de kinderen nodig hebben;
  • Enthousiast en betrokken, met een groot hart voor kinderen;
  • Flexibel en je kunt goed samenwerken;
  • Goed in het communiceren met ouders/verzorgers en collega’s.

Ons aanbod

  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang, inschaling o.b.v. relevante werkervaring;
  • Aangevuld met allerlei leuke extra’s zoals een fietsplan, korting op sporten, vouchers voor maaltijdboxen, weekendje weg, enzovoort;
  • Een boeiende baan voor 32 uur per week;
  • De ruimte om je talenten te ontwikkelen en je kennis te verbreden;
  • Maar, misschien wel het belangrijkste, wij zijn een superleuke organisatie om bij te werken!

Kindcentrum Kajuit werkt met een uitgebreid en 'groen' activiteitenaanbod waarbij de talenten van medewerkers worden ingezet. Wij zijn gericht op natuur, gezond, groen, dus vooral lekker naar buiten! Bij ons ben je verzekerd van een afwisselende baan in een leuk team. We werken intensief samen met de basisschool waarmee wij het pand delen. 

Vlietkinderen

Als maatschappelijke kinderopvangorganisatie zijn wij ervan overtuigd dat onze wereld een mooiere plek wordt wanneer iedereen gelijke kansen krijgt om zich te ontwikkelen en wanneer we samen de uitdagingen van nu en de toekomst aanpakken. Ieder kind mag opgroeien tot avonturier, kunstenaar, uitvinder, sporter of wetenschapper, maar bovenal tot wereldburger.

Daarom streven we bij Vlietkinderen ernaar dat iedereen mee mag doen. Met avonturen om jezelf en de wereld te ontdekken en je zo te ontwikkelen. We bieden kinderen een warme, veilige omgeving, waarin ze zichzelf kunnen zijn. Met plezier, professionaliteit en vertrouwen helpen we hen op weg. En uitdagingen vragen om lef en eigen keuzes maken, vallen is zichzelf kunnen zijn. Met plezier, professionaliteit en vertrouwen helpen we hen op weg. En uitdagingen vragen om lef en eigen keuzes maken, vallen is niet erg – bij Vlietkinderen helpen we je weer op te staan. Elke dag een stap vooruit. Elke dag een nieuw avontuur. De toekomst wacht.

Ga je mee?

Interesse?

Solliciteer dan direct via solliciteren@vlietkinderen.nl, graag ontvangen wij jouw CV, motivatie en eventuele behaalde relevante diploma’s.

Wij kijken naar je uit!

Solliciteer nu Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding Ga naar ouderportaal Ga naar ouderportaal